Doei oud T-Shirt, hoi sexy setje: de perfecte pyjama vind je hier

Style

Doei oud T-Shirt, hoi sexy setje: de perfecte pyjama vind je hier

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

25 september 2023 om 16:00

Gepubliceerd op

25 september 2023 om 16:00

Zul je net meemaken. Heb je tickets bemachtigd voor dé logeerpartij van het jaar (namelijk die van Chantal Janzen op 6 & 7 oktober in de Ziggo Dome in Amsterdam), heb je nog geen geschikte pyjama. Geen paniek, want je hebt Jamie Li en Primark. Een gouden combinatie.

Als razende reporter voor Chantals Pyjama Party lost Jamie Li dan ook pyjama-dilemma’s op van &C-lezeressen in dit walhalla der pyjama's.

Te koud, te warm: opgelost En zoals je in de eerste aflevering al zag, vind je hier heel, heel, héél veel pyjama’s. Het pyjama-dilemma van Mariska, Kyra en Tess (te koud, te warm) loste Jamie Li dan ook soepeltjes op. Deze week buigt ze zich over het nachtgoed-probleem van Miriam.

Sexy én degelijk graag Miriam draagt meestal gewoon een T-shirt in bed. Helemaal prima natuurlijk, maar niet als er een leuke vent in je slaapkamer belandt. En daarom is ze op zoek naar iets sexy’s, vertelt ze Jamie Li. Maar: ook een beetje degelijk, want ze wil er ook met goed fatsoen een pakketje in kunnen aannemen. Helder.

Zieke zoon Jens Voordat Jamie Li op zoek gaat voor Miriam, haalt ze ook nog wat informatie op over Miriams zoon Jens, die er nu helaas niet bij is omdat hij ziek is. In oktober gaat hij mee naar Chantals Pyjama Party dus Jamie Li mag ook voor hem op zoek naar een te gekke outfit. Hij houdt van gamen, vertelt Miriam. Komt dát even goed uit.

Minecraft en Marvel Want van Marvel tot Minecraft: als het om gamehelden gaat, zit je(ns) hier van sloffen tot onesies helemaal gebakken. Wil je jouw kroost daar ook blij mee maken? Op de vernieuwde site van Primark kun je nu ook in één oogopslag zien of de pyjama die je op het oog hebt nog op voorraad is in jouw favoriete Primark-winkel. Zo kom je nooit voor niets.

En… opgelost? Terug naar Miriam. Jamie Li heeft verschillende pyjama’s en setjes voor haar gevonden die lief, spannend en sexy tegelijk zijn. Met een vol rek komt ze terug bij de paskamer. De vraag is natuurlijk: is Miriams dilemma opgelost, en wat kiest ze voor Jens? Dat zie je in deze tweede aflevering van Pyjama Dilemma.

Doei oud T-Shirt, hoi sexy setje: de perfecte pyjama vind je hier - &C x Primark

Doei oud T-Shirt, hoi sexy setje: de perfecte pyjama vind je hier - &C x Primark

Geen kaartje? Wel een gift-card Heb je nou onverhoopt naast het net gevist en geen kaartje voor Chantals Pyjama Party bemachtigd? Da’s huilen, maar je tranen kúnnen eventueel gedroogd worden. Speciaal voor &C geeft Primark 3x een giftcard van €150 weg aan iemand zonder ticket. Zo ben je er, in je nieuwe pyjama, vanaf de bank toch een beetje bij.

Dit is een samenwerking met Primark.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van de BrandStudio