Op zoek naar een pyjama om van te dromen? Bij deze gevonden!

Style

Op zoek naar een pyjama om van te dromen? Bij deze gevonden!

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

18 september 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

18 september 2023 om 18:00

Sommige dingen in het leven zijn gewoon logisch. Zonder bal geen tennis, zonder gehakt geen bal en… zonder weergaloze outfit geen Chantals Pyjama Party. Da’s logisch inderdaad, maar wat is in hemelsnaam de perfecte pyjama? En waar vind je die? Bij Primark natuurlijk!

Te warm, te koud Onze razende reporter Jamie Li lost in de driedelige serie Pyjama-Dilemma de pyjamadilemma’s van &C-lezeressen op. Deze week het dilemma van moeder en dochters Mariska, Kyra en Tess. Moeder Mariska vindt pyjama’s altijd te warm, Kyra en Tess hebben het altijd te koud. Da’s inderdaad een behoorlijk dilemma, maar gelukkig staan ze in Primark en daar zijn heel, heel, héél veel pyjama’s. En dus gaat Jamie Li vol goede moed voor ze op zoek.

Van setjes tot satijn En dat is bepaald geen straf, want het pyjama-aanbod van Primark is om van te dromen.

Van Disney-sets tot pyjamasets, en van zijdezachte tops tot kanten nachtjapons: hier vind je gegarandeerd een pyjama die past bij een party - maar ook bij een Netflixmarathon of een lange luie zondag. Ook handig: op de vernieuwde site van Primark kun je nu ook in één oogopslag zien of de pyjama die je op het oog hebt nog op voorraad is in jouw favoriete Primark-winkel. Zo kom je nooit voor niets.

En… gevonden? Met een vol kledingrek komt Jamie Li terug bij de paskamers en dan kan het grote verkleedfestijn beginnen. De grote vraag is natuurlijk: heeft Jamie Li het dilemma van de dames opgelost en een weergaloze outfit voor dé logeerpartij van het jaar op 6 & 7 oktober in de Ziggo Dome Amsterdam gevonden? Dat zie je in deze eerste aflevering van Pyjama-dilemma’s.

Op zoek naar een pyjama om van te dromen? Bij deze gevonden - &C x Primark

Op zoek naar een pyjama om van te dromen? Bij deze gevonden - &C x Primark

Geen kaartje? Wel een gift-card Heb je nou onverhoopt naast het net gevist en geen kaartje voor Chantals Pyjama Party bemachtigd? Da’s huilen, maar je tranen kúnnen eventueel gedroogd worden. Speciaal voor &C geeft Primark 3x een giftcard van €150 weg aan iemand zonder ticket. Zo ben je er, in je nieuwe pyjama, vanaf de bank toch een beetje bij.

Dit is een samenwerking met Primark.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van de BrandStudio