Calling all mommy’s - and daddy’s - to be, want Mamamoon is er voor alle aanstaande moeders en hun partner!

Maak kennis met Mamamoon Mamamoon is een vernieuwend programma voor vrouwen tijdens hun zwangerschap en de kraamtijd. Het is niet zomaar ‘nog een’ zwangerschapsapp: het is een interactieve coach die je door elke fase van je zwangerschap én daarna (16 weken!) begeleidt. Mamamoon biedt van alles: van mindfulness en hypnobirthing tot yoga en voedingsadvies. Het doel van Mamamoon? Om jouw reis naar het ouderschap gemakkelijker te maken en stress tijdens en na de bevalling te voorkomen, en dat allemaal met één app.

Wat je kan verwachten In de Mamamoon App ontvang je niet alleen advies en wekelijkse checklists, maar ook op maat gemaakte begeleiding van experts die luisteren naar jouw behoeften. Of je nu in je eerste trimester zit of je uitgerekende datum al nadert, de experts van Mamamoon kunnen je bij elke stap van de weg ondersteunen. Waarom? Omdat elke vrouw het verdient om zich na de bevalling een superheld te voelen!

Iets voor jou? Ben je in verwachting en op zoek naar een speciale bevallingservaring? Verlang je naar wat extra ondersteuning tijdens je zwangerschap en de periode na de bevalling? Voel je je overweldigd door de hoeveelheid informatie die beschikbaar is en weet je niet goed waar te beginnen? Als je al deze vragen met ‘ja’ hebt beantwoord, dan is Mamamoon wellicht iets voor jou! *Let op dat het programma van de Mamamoon App in het Engels is.

Wat je krijgt - Toegang tot vertrouwde experts - Toegang tot vertrouwde experts binnen handbereik - Meer dan 12 uur aan videomateriaal over geboorte en postpartum voorbereiding - Meer dan 10 uur aan inzichtelijke interviews met toonaangevende experts - 100 credits om te besteden aan beloningen - Drie 1-op-1 gesprekken met experts - Volledige toegang tot de wekelijkse activiteitenhoek

Hoe je kans maakt We mogen vijf aanstaande moeders blij maken met dit premium pakket. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is vóór 17 april je e-mailadres achterlaten in het onderstaande formulier. De winnaars krijgen na 17 april bericht!

Why Birth Matters - by Mamamoon Parents

Why Birth Matters - by Mamamoon Parents