SPA

Lifestyle

SPA

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

10 november 2022 om 12:00

Gepubliceerd op

10 november 2022 om 12:00

Terug naar cases pagina

&C x SPA: Join the Mommy Club #busymomlife

Campagne#BusyMomLife

Doelstelling SPA Reine wil met deze campagne moeders (in-spe) inspireren een goed en gezond leven te leiden door het drinken van water als vast onderdeel toe te voegen aan de dagelijkse routine. En SPA Reine daarbij neerzetten als een gezond product om zelf te drinken en als onderdeel van de babyvoeding. En tegelijkertijd willen we moeders zich laten aanmelden bij de online SPA MAMA Club.

Concept Met deze campagne duiken we in het leven van 3 drukke Mom-Fluencers (in-spe) - Lily, Viora en Carlijn - en zien/horen hoe zij omgaan met hun zwangerschap, hoe ze fit blijven en hoe zij een goede balans weten te vinden tussen werk, work-out, en relaxen. In de campagne zien we SPA Reine terugkomen als vast onderdeel en tonen we verschillende facts waarom dit water gezond is.

Campagneperiode: Juni - September 2022 Media inzet: 3 x video-aflevering op andc.tv, youtube, social media + &C Magazine

Join the Mommy Club 1: Lily

Online advertorial 1 - Zien: zo combineert mama (to be) Lily zwangerschap, werk én me-time

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio