Be like Bobbie Bodt en scoor de beste cadeaus voor de feestdagen

Lifestyle

Be like Bobbie Bodt en scoor de beste cadeaus voor de feestdagen

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

7 november 2022 om 18:00

Bron / Fotografie

Beeld &C the BrandStudio

Gepubliceerd op

7 november 2022 om 18:00

Bron / Fotografie

Beeld &C the BrandStudio

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

Of je het hele jaar nou al hartstikke attent bent geweest óf met de feestdagen wat goed te maken hebt: met goede cadeaus scoor je altijd. Tenminste, als je weet wáár je die moet scoren. Nou, hebben wij even een gouden tip voor je.

Scoor je cadeaus bij warenhuis TK Maxx en je wordt gegarandeerd de gifting hero van deze feestdagen. Zonder dat je portemonnee heel hard gaat protesteren.

Grote merken, kleine prijzen Bij warenhuis TK Maxx vind je grote merken voor kleine prijzen.  Alles daar is altijd tot zestig procent goedkoper dan de adviesprijs. Da’s lekker hè?! YouTubester Bobbie Bodt weet er alles van. Zoals je ziet in de video, gaat zij he-le-maal los in TK Maxx. Begrijpelijk, want ze heeft niet alleen een lading gifts nodig voor Sinterklaas en Kerst, maar ook toffe items voor haar feestelijke eettafel, waaraan ze lekker lang wil tafelen met vrienden en familie.

Kleurrijke tafel Gelukkig is ze op de juiste plek, want van kerstoutfit tot cosmetica, van sieraad tot speelgoed - én een variëteit aan home items: warenhuis TK Maxx heeft het allemaal onder één dak. En dat maakt eh, gretig, merkt Bobbie, die de ene na de andere parel (en punten bij haar moeder) scoort. Bij de servies- en deco-items voor de eettafel heeft ze nog een goeie tip voor een kleurrijke tafel. ‘Go bold! Er is zoveel leuks , dus waarom zou je alles het zelfde doen…”

Gifting Hero Kortom: bij warenhuis TK Maxx krijg je heel veel cadeau voor je geld en wordt iedereen een gifting hero. Da’s goed nieuws voor ons allemaal natuurlijk, en stiekem helemáál voor die lieverds die er altijd nét een beetje naast zitten, met parfum voor de peuter en een borstel voor oom Ben… die kaal is.

TK Maxx heeft 15 winkels in Nederland: Almere, Amsterdam (3), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Heerlen, Groningen, Nijmegen, Rotterdam (2) en Zoetermeer. Kijk hier welke TK Maxx het dichtst bij jou in de buurt is.

Dit is een samenwerking met warenhuis TK Maxx.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio