Twaalf wattes? Deze hippe buitenkleden van Kwantum scoor je voor 12,50

Lifestyle

Twaalf wattes? Deze hippe buitenkleden van Kwantum scoor je voor 12,50

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

2 juli 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

2 juli 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Je zou bijna denken dat je dit jaar niets ging hebben aan die peperdure tuin op het zuiden (of gewoon een paar betegelde vierkante meter buitenlucht, eerlijk is eerlijk, we zijn overal blij mee), maar de zon laat zich inmiddels tóch zien. Daar zijn wij zo blij mee, dat we meteen zin hebben om ons salaris stuk te slaan op tuinitems.

Wat planten, een toffe tuintafel en een luie loungeset staan er waarschijnlijk al, maar geen zorgen, de wondere wereld van tuinmeubelen reikt nog veel verder dan dat. In andere woorden: er zijn nog veel meer mogelijkheden om je koopdrang op hol te laten staan. Onze laatste obsessie: buitenkleden. En onze obsessie die nooit overgaat: de Kwantum. Die twee komen nu samen in een spotgoedkope variant.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: iedereen rent naar Kwantum voor deze viral theedoos

Aankleden, die boel Wil je die huiselijke gezelligheid ook naar buiten halen, maar niet al te veel knaken kwijt zijn in luxe tuinwinkels? Dan wil je dus naar de Kwantum hollen, want die verkopen op dit moment meerdere buitenkleden voor een luttele 12,50 euro. Oké oké, dat is met de korting die nu gaande is, maar zelfs zonder korting betaal je niet meer dan 13,50 tot 20 euro. Eerst zien, dan geloven? Komen ze.

Buitenkleed - Kwantum - zwart en wit - abstractBuitenkleed - Kwantum - blauw en witBuitenkleed - Kwantum -  grijs - zwart

Even aankleden met wat toffe accessoires (ding ding ding, meer redenen om te winkelen), en de gezelligheid is gelukt. En hadden we al gezegd dat ze maar 12,50 euro kosten? Als jij ze niet gaat halen, doen wij het.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen