Etentje op de planning? Deze tien kleinigheidjes kun je meenemen voor de host

Lifestyle

Etentje op de planning? Deze tien kleinigheidjes kun je meenemen voor de host

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

5 december 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

5 december 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Leuk hoor, zo'n etentje plannen. Het enige ding is wel dat het behoorlijk veel tijd en geld kost. Voorgerechtje hier, wijntje daar, een toetje als afsluiter.. Daarom is het wel zo beleefd om een kleinigheidje voor de host mee te nemen. Bijvoorbeeld een van deze tien cadeaus.

Sla dit artikel alvast op voor de feestdagen. Grote kans dat het dan van pas gaat komen.

Gebaksvorkjes - € 25 Iets wat je niet snel voor jezelf koopt, maar wat wel leuk is om te krijgen. De vorkjes (en lepeltjes) van de Lepelclub zijn favoriet op de redactie.

Lepelclub

Maak een toetje - € 0 Bijvoorbeeld deze arretjescake met kruidnoten om die takkegrote voorraad weg te werken.

Header - arretjescake - kruidnoten - chicksfood - recept

Yuzu Sake € 34,95 Een fles wijn is altijd een goed idee, maar het is ook iets wat iedereen meeneemt. Kies daarom eens voor iets anders, een fles Yuzu Sake bijvoorbeeld. Met een beetje geluk wordt-ie dezelfde avond nog open getrokken.

Yuzu sake

Geurkaars - € 10 Om die stinkende gourmetlucht te verdoezelen. Hoe leuk is dit pareltje van Hema?

Geurkaars Hema

Lees ook: Voor op je verlanglijst: dit zijn de favoriete geurkaarsen van de redactie

Fentimans limonade - € 3,99 Voor de host die geen alcohol drinkt. Je hebt ze in de smaken: gemberbier, rozen, mandarijn, citroen en framboos.

Limonade

Kookboek - € 26,99 Doe een kookboek naar keuze cadeau. Wij tippen Pien laat haar eten zien, het kookboek van Pien Wekking. Bomvol goede recepten en staat ook nog eens knap in je keuken.

Pien laat haar eten zien

Theemok - € 17,95 Het liefst zo'n lekker grote mok, zoals deze van Anna + Nina. Je kunt je cadeau eventueel upgraden met een zakje thee of chocoladelepels.

Theemok

Doos Celebrations - € 3,65 Want die dingen blijven gewoon focking lekker.

Celebrations

Servetringen - € 24,95 Weer zo'n cadeau in de categorie: koop je niet snel voor jezelf, maar leuk om te krijgen. Sissy-Boy heeft bijzondere exemplaren, maar je kan ze ook voor een zacht prijsje bij Ikea of H&M Home kopen.

servetring

Olijfolie - 6,50 Bij Dille & Kamille score je ze met een lekker smaakje. Ga je voor olijfolie met citroen, basilicum, knoflook of toch peperoncino?

olijfolie

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen