Igone de Jongh danst voor Estée Strooker, die daarbij een traantje wegpinkt

Lifestyle

Igone de Jongh danst voor Estée Strooker, die daarbij een traantje wegpinkt

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

21 mei 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

21 mei 2024 om 18:00

Wat ballerina Igone de Jongh, chef-kok Estée Strooker en Peugeot met elkaar gemeen hebben? Ze streven alle drie naar perfectie en verfijning en geven allure een diepere betekenis. Dat zien we in de onlineserie Sturen met Allure, waarin Igone en Estée een kijkje in elkaars wereld nemen.

Igone de Jongh danst voor Estée Strooker, die daarbij een traantje wegpinkt - &C x Peugeot

Igone de Jongh danst voor Estée Strooker, die daarbij een traantje wegpinkt - &C x Peugeot

Ze heeft vaker spitzen aan dan sneakers en het zou ons niet verbazen als ze dansend over straat loopt: Igone de Jongh is een van Nederlands beste ballerina’s. Als chef-kok Estée Strooker van iemand de fijne kneepjes van het dansvak kan leren, dan is het van haar.

Op haar tenen Dat hoef je Estée geen twee keer te zeggen, dus pikt Igone haar op in de stijlvolle Peugeot E-3008. Op het programma staat de choreografie van De stervende zwaan, een stuk dat iedere ballerina wil dansen, vertelt Igone. Voordat het zover is, leert ze Estée een aantal basispassen – zien we nou goed dat Estée zelfs op haar tenen danst?

Souplesse Dan is het tijd voor een solo van Igone. Met souplesse danst ze door de ruimte. De allure spat ervan af. Wat dat precies inhoudt, is volgens Igone lastig in woorden te vatten. ‘Allure heb je of heb je niet. Uitstraling kun je niet aanleren. Als het doek opengaat en je ziet iemand staan, denk je: oké – of niet.’

Bekijk ook: Estée Strooker kookt voor Igone de Jongh en het water loopt ons in de mond

In tranen Bij Igone zit dat wel goed. Ademloos kijkt Estée toe en ze pinkt zelfs een traantje weg: ‘Het ontroert me echt en ik vind het heel inspirerend om te zien. Ik herken ook de overgave en het jezelf verliezen. Dat voel ik ook bij koken.’ Hoe dat eruitziet zie je in de volgende aflevering, waarin Estée Igone een kijkje in háár keuken geeft.

Benieuwd naar Igone's volledige uitvoering van De stervende zwaan? Die bekijk je nu hieronder.

De nieuwe Peugeot E-3008 Ook voor Peugeot draait alles om aantrekkingskracht, uitstraling, balans en perfectie. Peugeot gelooft erin dat een fantastisch design het verschil kan maken. De nieuwe Peugeot E-3008 is honderd procent elektrisch, grijpt de aandacht met zijn slanke ‘fastback’ SUV-silhouet en laat zien dat elegantie en efficiëntie naadloos met elkaar samen kunnen gaan.

Peugeot - Igone de Jongh - Estee Strooker - Sturen met allure - auto

Dit is een samenwerking met Peugeot.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio