Met de zomer eindelijk (!) in aantocht is het slim om niet alleen je garderobe onder de loep te nemen, maar ook je skincare routine. Staan hyaluron en retinol ook nog op jouw wishlist? Doe dan mee en maak kans op een volledige huidverzorgingsroutine van JUNGLÜCK, speciaal voor jouw huid. 

Blije huidjes Soms zie je door de bomen het bos niet meer, met al die producten die momenteel trending zijn op de markt. Gelukkig heeft JUNGLÜCK huidverzorgingsroutines voor elk huidtype en huidconditie. Of je nu een droge, gecombineerde, vette, of evenwichtige huid hebt,  producten van JUNGLÜCK bevatten geen synthetische kleurstoffen, parabenen, siliconen of andere schadelijke stoffen, maar wel biologische en veganistische ingrediënten zoals natuurlijke extracten, oliën en plantenboters. En ze zijn ook nog eens dierproefvrij. Wordt jouw huidje ook weer blij van. 

Wat je krijgt? Afhankelijk van jouw huidtype en -conditie stelt JUNGLÜCK een routine twv € 150 samen die bij jou past. Een voorbeeld van zo’n routine vind je hier en bestaat dus uit 4 stappen: reinigen, verhelderen, inwerken, en verzorgen. Denk dus aan een reinigingsgel, toner, serums en crèmes. Geen poespas, wel goede producten. Houden wij van. 

Winnen doe je zo Het enige dat we van je willen weten is wat voor huid je hebt: droog, vettig, evenwichtig of gecombineerd? Mocht je dit niet weten kun je hier gratis(!) online huidadvies krijgen. Het zijn slechts 6 vragen, dus dat moet te doen zijn wat ons betreft. Ben je ook meteen weer wat informatie rijker.