morning!
Surfyoga
Morning!
Broek uit
Morning!
Katjes knuffelen
Morning!
Dogs for the win
Morning!
Rust in je kop?
Morning!
Déze hoek zorgt voor de knapste selfies
Morning!
Wijn o'clock
Morning!
Lekker lachen
Morning!
Te oud voor een feestje?
Morning!
Cravings
Morning!
Ed Sheeran is een feeder
Morning!
Wijn drinken zonder kater
Tussendoortje
Praat jij tegen je huisdier?
Morning!
Hallo hangover spray
Morning!
Stap met je linkerbeen uit bed
Morning!
Shame on you
Morning!
Koude koffie
Morning!
Pizza for breakfast
Morning!
Ice, ice baby
Morning!
Goedkope porno
Morning!
Lachen, gieren, brullen
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Morning!
  3. Wine yoga o’clock?
Morning!

Wine yoga o’clock?

Een hele goede morgen! Ben jij deze woensdag begonnen met een downward facing dog? Vast wel - is het niet in real life, dan wel in je dromen. Enfin, yoga: iedereen doet het. En trends komen en gaan. Zijn het geen geiten die op je rug springen, dan is het wel yoga onder water, in een zwembad of bovenop een pony. Next? Wine yoga! Het bestaat én gaat Nederland veroveren.

06-12-2017 07:00

Pour and pose
Ooit gehoord van yoga met een vino in de hand? Deze regelrechte health hit uit Amerika is ook in Amsterdam te vinden. Vorige week vond het allereerste Amsterdam Wine Yoga-event plaats (en &C was erbij). Merlot en de zonnegroet bleek een topcombinatie.  

Picture this… je hebt een topbaan, een knappe kerel, een nog knapper kindje en een leuke viervoeter plus vriendinnen, (schoon)moeders, zussen en broers, die allemaal je aandacht vragen. Oftewel: je agenda staat bomvol to do’s (people to meet and places to see) en ook al voel je je vaak on top of the world, soms heb je even een break nodig.

Daarom organiseert Girls Who Drink yogalessen waarbij een caloriearme, alcoholvrije (?!) bubbelwijn geserveerd wordt. Goed voor je concentratievermogen en om lekker zen te worden. Check de agenda voor de upcoming events!

Meer lezen