Oh baby!
Chantal Janzen interviewt Lieke van Lexmond over het moederschap
Bevallende BN'ers
Airen Mylène: 'Ik heb extreme nesteldrang gehad'
Advertorial
Tutten doe je thuis
Chantal komt werken
Albert Heijn
Snacken met
Rapper Sjors
Koen op de Latten
Koen op de Latten #3: Koen Kardashian en Brace binden de ski's onder
#ididnotwakeuplikethis
Dit is de beautyroutine van Miss Nederland Nicky Opheij
#dotheofficedance
&C trapt af! Doe je mee?
#dotheofficedance
Hunkemöller gaat los
Chantal komt werken
Camping
#ididnotwakeuplikethis
Dit is de beautyroutine van Jade Olieberg
#dotheofficedance
CJP danst het dak eraf!
#dotheofficedance
#dotheofficedance met Hallmark
Chantal komt werken
Amstel Hotel
Snacken met...
Kim Holland
Chantal komt werken
Slagerij
Snacken met
Henny Huisman
&C Backstage
Noortje & Chantal
Snacken met
Marijke Helwegen
Live your passion
Danique Wiltink
Razendsnellevragenronde
Heeft Monica Geuze een tepelpiercing?
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Oh baby!
  3. Vijf BN'ers vertellen over hun zwangerschap
Oh baby!

Vijf BN'ers vertellen over hun zwangerschap

Het kan je niet ontgaan zijn: Chantal krijgt een baby. Maar ze is zeker niet de enige. In de &C-special Oh Baby! vertellen vijf BN’ers over het (aanstaande) ouderschap. 

13-3-2018 14:00

Mommy to be, papa in spe of kersverse ouder van een kleine spruit,  iedereen beleeft een zwangerschap en bevalling op een andere manier. Zo bleek voor Mirella van Markus een laatste (door de verzekering vergoede) ICSI-poging de laatste strohalm om nog een tweede kindje te krijgen. Gelukkig pakte de behandeling goed uit en werd ze zwanger. Inmiddels is dochter Bobbie bijna vier maanden oud. 

Airen Mylène dacht ook dat ze door een aandoening aan de eierstokken minder vruchtbaar zou zijn, maar het tegendeel was waar. Ze was binnen no time zwanger van een jongetje, terwijl ze zelf overtuigd was dat het een meisje zou worden. Soms laat het leven zich niet voorspellen. Vier dagen geleden zijn Airen en Taeke ouders geworden van Bodhi, die met een bevalling in bad op de wereld werd gezet. Hopelijk is haar grootste angst – uitscheuren van voor naar achter – haar bespaard gebleven. We durven het haar nog niet te vragen.  

Bo Wilkes, bekend van Gooische Meisjes, is op 7 december bevallen van dochter Julie. Ze had al een zoon dus het koningspaar is nu naar eigen zeggen compleet. Dat een tweede kindje easy peasy is, daar is Bo het niet mee eens. ‘Je kunt als je zwanger bent niet meer toegeven aan elk kwaaltje wanneer er al een peuter rondrent,' vertelt ze aan &C.  

Voor Sharon Doorson is een koningspaar nog een ver-van-haar-bed-show. Een paar jaar geleden wist ze nog niet of ze moeder wilde worden, maar haar kinderwens is langzaam gegroeid. Over een paar maanden is ze uitgerekend, maar bang voor de bevalling is ze nog niet. ‘Ik ben van plan om in het ziekenhuis te bevallen. Het liefst zo natuurlijk mogelijk, maar als ik snak naar medicatie, ga ik het echt niet zonder doen.’  

Klaas Dijkhoff kan sinds kort ook meepraten over het vaderschap. In juli werd zijn dochter Linde op de wereld gezet en dat maakt hem ‘de gelukkigste mens’, zo lezen we op zijn Instagram. Om naast zijn drukke baan extra tijd met Linde door te brengen, werkt hij op vrijdag thuis. Multitasken, daar draait Klaas zijn hand niet voor om.  

Je leest het in de &C-special Oh Baby!, die vanaf vandaag gratis verkrijgbaar is bij aankoop van twee actieproducten in alle filialen van Etos. Vanaf 27 maart is Oh Baby! voor de speciale actieprijs van € 4,99 te koop bij o.a. AKO, Bruna, Albert Heijn en Jumbo. 

Meer video