Date-planeet
Date-planeet: de polyamoureuze man
Date-planeet
de wannabe daddy-man
Date-planeet
De prins op het witte paard
Date-planeet
De studentenman
Date-planeet
de tijgerman
het boodschappenmandje
Een slecht geweten
&Chantal
Naar de première van Gek van Geluk
&Chantal
&Chantal en over de grens
shopping
Chantal Blijft Slapen
&C Recept
Gevuld speculaas
couchpotato
Vlog #9: Heftige bootcamp en schitteren met NYX Cosmetics
Tussendoortje
Zo lang moet je op de bank hangen om af te vallen
&Chantal
Achter de schermen bij &Chantal
And See Today
3x bloedstollende series op Netflix
shopping
Chantal Blijft Slapen
Newsflash
Waylon goes Songfestival
Tussendoortje
Zo ziet Mik uit Ik Mik Loreland er nu uit
&Chantal
Neem een kijkje backstage bij &Chantal
Tussendoortje
Bij Chantal in bed
&Chantal
Kijk &Chantal #4 terug
Tussendoortje
Dít eten is net zo verslavend als drugs
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Date-planeet
  3. Date-planeet: De Badkamerspiegelman
Date-planeet

Date-planeet: De Badkamerspiegelman

Mannen, ze zijn er in alle soorten en maten. Van de zelfverzekerde, gespierde Adonis tot de verlegen, slechtgeklede mommy’s boy. Marjolein analyseert mannen aan de hand van hun Tinderprofiel. 

13-2-2018 12:00

Bám. Daar staat hij weer: de man voor de badkamerspiegel. Het heeft hem maanden, zo niet jaren, gekost om dit perfecte, afgetrainde lichaam te krijgen. En dat zullen we zien ook. Helaas hebben we geen Bon Bini Beach om de hoek waar hij dat prachtige lijf kan tonen, en met die paar dagen Zandvoort per jaar komt hij ook niet aan zijn emotionele beloning voor al dat zweten, dus de meest uitgekiende plek voor een prettige confrontatie is dan, inderdaad, de badkamerspiegel.

And see more: De Tijgerman en de Polyamoureuze man

Het karige, dunne, witte handdoekje om zijn middel, gebruikte hij kort voor het fotomoment nog om zijn handen te wassen. Terwijl hij in de spiegel keek, moet hij gedacht hebben: wow. De telefoon werd erbij gepakt en voilà. Met z’n allen kunnen we nu genieten van de opgepompte biceps, de veel te strakke triceps en de 8-pack op zijn buik. Het gekke is alleen, badkamerspiegelman, dat vrouwen jou in deze hoedanigheid niet aantrekkelijk vinden. We zien té veel spiergeweld, té veel ijdelheid en té veel onzekerheid. Bovendien, we zien je niet één seconde voor die spiegel staan, maar úren. Dan weer van de linkerkant, dan weer van de rechterkant. En wanneer er zo ontzettend veel in de spiegel gekeken wordt, zijn we bang dat er een enorm gebrek is aan een rijke binnenwereld – iets waar wij vrouwen zo enorm van houden.

Van zijn profieltekst worden we ook niet veel wijzer. ‘Samen lekker een hapje eten?’ Yeah right, maak dat de kat wijs. Deze man leeft overduidelijk op protein shakes en alleen op zondag mag hij een hardgekookt ei. Advies voor de badkamerspiegelman: neem een hond, een kat of een ander aaibaar huisdier, zodat diens zachte vacht afsteekt bij die harde spieren van je. Trek een dun katoenen T-shirt aan (niet doorschijnend) en maak een selfie met je kat, die tevreden onder je spierbal geklemd zit. Wij vrouwen hebben ogen als haviken, dus mooie lijven ontgaan ons niet. Tot slot, cadeautjes zijn er om uit te pakken. Zorg dus ervoor dat er iets uit te pakken ís.


Meer lezen