Momenten met jezelf zijn schaars, dus áls ze er zijn, moet je ze vieren. En waar kun je dat beter mee doen dan met juices en chocolade van &C? Precies. Met niets. 

Bang dat je je moment mist hoef je niet te zijn, want dankzij bezorgservice Flink heb je deze heerlijkheden binnen enkele minuten in huis. 

Grijp nooit mis En da’s verrekte handig, want je moet er toch niet aan dénken dat je misgrijpt, precies op het moment dat je je kroost, verkering of schoonmoeder elders hebt geparkeerd en je jezelf wilde trakteren op een gembershot. Of als je je nét helemaal geïnstalleerd hebt op de bank, kopje thee erbij, dekentje klaar, wellicht gezelschap (dat aanwezig, maar vooral stil moet zijn) en… er geen chocolade is.

Chantal weet er alles van. Dat ze juist daarom de samenwerking heeft gezocht met bezorgservice Flink, is dan ook geen verrassing. Juices en chocolade zijn tenslotte essentials die je immer en altijd binnen handbereik wil hebben, niet? 

Smoothie, sap of shot Over die juices gesproken: je kunt kiezen uit smoothies, sappen of shots. De smoothies zijn er in  twee smaken (aardbei en sinaasappel), en ga je voor een shotje  - en dan niet het exemplaar dat je op vrijdagavond bestelt, ondeugd - dan kun je kiezen  uit een gember- of vitamine C-shot. Van beide, geloof ons, bruis je meteen van de energie.

Naast smoothies en shots zijn er ook nog sappen, vier stuks welteverstaan. Kortom: die &C Juices wil je  - helemaal omdat je er een lekkere work-out van dé trainer van de sterren -  Gilly - bij krijgt. Dubbel feest dus. Je vindt de work-out via de QR-code op de verpakking.

Pas op, (je) smelt Over lekker gesproken, dat geldt natuurlijk ook voor de premium &C Chocolade, waar je je vingers zo ongeveer bij opeet. En die kans is nógal groot, want deze overheerlijke repen komen in de smaken melk chocolade, melk chocolade hazelnoot pistache crunch en witte chocolade zeezout karamel cheesecake. Precies. Hoezo kiezen? Probeer ze allemaal. 

Alleen al omdat je bij elke reep een spannend verhaal krijgt van &C columnist Anna Karolina. Over chocolade met nootjes bijvoorbeeld, en over de smaak van chocolade… op zijn borst. Neem maar van ons aan: het zijn verhalen om je vingers bij af te likken - en dat gaat hard hè, bij chocolade.

Exclusief bij Flink Juices en Chocolade zijn exclusief verkrijgbaar bij Flink. Bestel je ze in de Flink-app, dan krijg je ze binnen minuten geleverd. Zeven dagen per week. Kortom: Flink en &C to the rescue als je om energie of chocolade verlegen zit.

Helemáál goed nieuws: met gebruik van de code ANDCFAVORIET ontvang je bij Flink €15 korting op de eerste bestelling bij een minimum bestelbedrag van €30. De code is geldig t/m 2 oktober en enkel voor nieuwe klanten.

Shop de chocolade nu via &C the webshop

2 ,29

Klik hier om de smoothies, sappen, shots of chocolade via Flink te bestellen.

Dit is een samenwerking met Flink.