Na het grote succes van de &C shots, juices en smoothies is het assortiment uitgebreid met nog meer heerlijke verse sappen om vol energie en gezond de dag door te komen. Chantal Janzen heeft ze geproefd, bekeken en beoordeeld en samen met Flink haar favorieten gecreëerd. Daarnaast zijn ze ook nog in een gloednieuwe verpakking geschonken. Je zou er bijna verliefd op worden.

Nu vraag je je af: welke smaken dan? Die kan je bekijken via de app of gewoon direct kopen vanaf je bank of je work-outmat, exclusief bij Flink. Maar we geven je graag een tipje van de sluier hoor, want naast de pittige gingershot waar je u tegen zegt, hebben we het assortiment nu ook aangevuld met een kurkuma, berry en veggie shot (net zo kleurrijk en net zo gezond). En vergeet niet de overige sappen en smoothies, waarvan je spontaan gaat dromen van een tropisch eiland.

Een lekkere work-outvideo waar je nóg meer energie van krijgt En er is meer: Op elke verpakking zit een QR-code die je kunt scannen om de leukste work-outvideo's van Gilly te zien. Je weet wel, dé trainer van de sterren, van Fit by Gilly. In een korte, stevige work-out geeft Gilly je een energy booster en traint hij je buik, billen, armen en benen. Strak verhaal, toch?

Voor ieder wat wils De &C Juices zijn er in twee krachtige powershots, vier fruitige juices en twee overheerlijke smoothies. Ons gembershot is een kleine krachtpatser die pittig van smaak is, terwijl ons vitamine C-shot je een gezonde vitaminebooster geeft. Allemansvriend sinaasappelsap is er in een handzame halveliterfles om makkelijk mee te nemen, maar ook in een literfles om er nóg langer van te genieten. Naast deze alledaagse dorstlesser kun je ook genieten van een tropische fruitcombinatie van sinaasappel/mango/passievrucht en een heerlijke fruitsensatie van frisse appel/zoete peer/framboos. Tot slot lanceren we ook twee verrukkelijke smoothies in de smaken aardbei en sinaasappel.

Exclusief bij Flink De Juices zijn exclusief verkrijgbaar bij Flink. Bestel je ze in de Flink-app, dan krijg je ze binnen minuten geleverd. Zeven dagen per week. Kortom: Flink en &C to the rescue als je om energie of chocolade verlegen zit.

Helemáál goed nieuws: met gebruik van de code ANDCFAVORIET ontvang je bij Flink €15 korting op de eerste bestelling bij een minimum bestelbedrag van €30. De code is geldig t/m 2 oktober en enkel voor nieuwe klanten.