Van rechts- naar bioscoopzaal: film over Depp vs. Heard zaak in de maak

Entertainment

Van rechts- naar bioscoopzaal: film over Depp vs. Heard zaak in de maak

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

16 september 2022 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

16 september 2022 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

De veelbesproken smaadzaak van Johnny Depp tegen zijn ex-vrouw Amber Heard wordt verfilmd. Volgens Amerikaanse media heet de film Hot Take: The Depp/Heard Trial.

Mark Hapka, vooral bekend van de soap Days of Our Lives, speelt Depp. De rol van Heard wordt vertolkt door de vrij onbekende actrice Megan Davis. Grace and Frankie-schrijver Sarah Lohman regisseert Hot Take: The Depp/Heard Trial. De opnames zijn al begonnen. Wanneer de film in de bioscoop te zien is, is nog niet duidelijk. Lees ook: Blake Lively zwanger van vierde kind: 'Ik hou ervan om dingen te maken' Het proces van de acteur en actrice trok eerder dit jaar veel media-aandacht. Zo werd de livestream van de rechtszaak in Virginia door miljoenen mensen gevolgd. Depp had zijn ex aangeklaagd wegens smaad. Dat deed hij naar aanleiding van een opiniestuk dat de actrice in 2018 schreef voor The Washington Post. Daarin schrijft Heard over huiselijk geweld dat ze zou hebben meegemaakt. Ze noemt geen naam, maar volgens de acteur is het duidelijk dat Heard het over hem heeft. De actrice heeft haar ex namelijk vaker beschuldigd van mishandeling, iets wat hij ontkent. Depp won de zaak in juni, waarop besloten werd dat Heard hem miljoenen aan schadevergoeding moet betalen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Meer entertainment