Robinson goes Temptation Island: Thijs Boermans lijkt avontuur met Rose Bertram te bevestigen

Entertainment

Robinson goes Temptation Island: Thijs Boermans lijkt avontuur met Rose Bertram te bevestigen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

10 oktober 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

10 oktober 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Al voordat dit Expeditie Robinson-seizoen begon, dook er een gerucht op dat model Rose Bertram en acteur Thijs Boermans intiem met elkaar zouden zijn geweest tijdens de opnames. Tot nu toe hielden beiden hun lippen stijf op elkaar, maar in zijn nieuwe podcast Borrelpraat lijkt Thijs het nu eindelijk te bevestigen.

In de podcast, die hij samen met mede-expeditielid Niels Oosthoek presenteert, is Iliass Ojja, óók deelnemer dit seizoen, te gast. Het trio begon samen in kamp paars, waar ze een team vormde met Rose, Juultje Tieleman en Dzifa Kusenuh. Wanneer Thijs begint over hoe belangrijk de andere vijf voor hem waren tijdens het programma, breekt Iliass in. 'Rose ook, Rose ook.' Het trio schiet in de lach. Lees ook: Robinson op een rij: welke expeditieleden hebben nu welke troef? 'Die vraag hangt zo'n beetje hier in de lucht, hè? Is dat nou gebeurd, of niet?' vult Niels aan. Thijs antwoordt: 'Willen jullie hem helemaal horen? Jullie waren erbij man!' Ondertussen loopt zijn gezicht wat rood aan. 'Dezelfde rooie kop als toen,' vertelt Niels.

Het lijkt er dus op dat de geruchten waar zijn. Wanneer dit avontuurtje dan plaatsgevonden zou hebben? Joost mag het weten. Eén ding is zeker: als het ze gelukt is tussen deze wirwar van klamboes in, dan verdienen ze een medaille. Doen wij ze niet na.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer entertainment