Popcorn in de aanslag: deze realityseries zijn binnenkort te zien

Entertainment

Popcorn in de aanslag: deze realityseries zijn binnenkort te zien

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

12 augustus 2022 12:00

Bron / Fotografie

fotografie Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

12 augustus 2022 12:00

Bron / Fotografie

fotografie Frank Brandwijk

B&B Vol Liefde is nog niet afgelopen, of we zijn alweer hongerig naar onze volgende portie reality. Gelukkig komt er genoeg aan. Zin in.

1. Ronnie: De Familie Flex In het eerste seizoen zagen we hoe Ronnie Flex zich voorbereidde zijn langverwachte albumrelease en hoe zijn rocksterrenbestaan steeds meer plaats moest maken voor het gezinsleven, en in dit tweede seizoen gaan we alleen maar meer zien van de rapper, zijn vriendin Demi de Boer en zijn twee dochters Remi en Nori. We vertellen je alvast: bij die laatste twee is wegsmelten gegarandeerd.  Vanaf 17 augustus wekelijks bij Videoland Lees ook: &C kijkt B&B Vol Liefde: Denise merkt dat Hans te vroeg gepiekt heeft 2. Married At First Sight: Match or Mistake Een van onze favoriete realityprogramma's is terug, en hoe. Zoals we gewend zijn wagen zeven stellen een sprong in het diepe, trouwen ze met een onbekende, gaan ze op huwelijksreis en wonen ze samen. Maar: in deze Match or Mistake-variant doen ze dat niet alleen. De stellen leren namelijk ook elkaar kennen tijdens hun zoektocht naar liefde en dat veroorzaakt de nodige opschudding. Vanaf 22 augustus wekelijks bij Videoland 3. Selling The OC De makelaars van The Oppenheim Group die we kennen van Selling Sunset laten Los Angeles even voor wat het is en openen een tweede kantoor in Orange County. Vandaar de verrassende titel: Selling The OC. Denk extravagante types, buitensporig luxe villa's en, niet te vergeten, voldoende kantoordrama. Vanaf 24 augustus bij Netflix 4. Ik Vertrek XL  In Ik Vertrek XL zien we hoe twee verschillende gezelschappen de beroemde stap naar het buitenland zetten met de droom daar een nieuw leven op te bouwen. De ene groep heeft hun oog laten vallen op een pand in het noordoosten van Italië, waar ze groepsreizen willen gaan organiseren, compleet met schilderworkshops en wijnproeverijen. Het andere gezelschap trekt naar Bonaire om daar een appartementencomplex voor toeristische verhuur te gaan bouwen. Of die dromen ook echt gaan uitkomen? Dat zie je in het nieuwe seizoen. Vanaf 27 augustus wekelijks om 20.30 op NPO 1 5. Expeditie Robinson Nu alle kandidaten bekend zijn gemaakt kunnen we haast niet meer wachten op het nieuwe seizoen. Onder anderen Rose Bertram, Liza Sips, Juultje Tieleman, Ilias Ojja en Harry Piekema reizen dit keer af naar een onbewoond eiland en storten zich op proeven, eilandraden en zichzelf staande houden in een kamp. Gekonkel incoming. Vanaf 29 augustus wekelijks om 20.00 op RTL 4, of daarna op Videoland Lees ook: Potje speculeren: deze 12 mensen doen vermoedelijk mee aan Expeditie Robinson 6. Dated & Related In het nieuwe datingprogramma Dated & Related reizen singles af naar een prachtige villa in Zuid-Frankrijk, waar ze de liefde hopen te vinden. Het addertje onder het gras? Je broer of zus is er ook bij, en is óók op zoek naar liefde. Je snapt, dat zorgt voor ongemakkelijke situaties. En als we ergens goed op gaan, dan zijn het wel ongemakkelijke situaties.  Vanaf 2 september op Netflix

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is Editor Entertainment & Lifestyle, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en mag wakker gemaakt worden voor krokante tosti’s met kaas. Moeten ze wel écht krokant zijn, dat wel.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen