Nicolette Kluijver over lichaam-trends: 'Ik heb er moeite mee'

Entertainment

Nicolette Kluijver over lichaam-trends: 'Ik heb er moeite mee'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

2 augustus 2022 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

2 augustus 2022 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Nicolette Kluijver heeft moeite met zogeheten lichaam-trends. Dat zegt de 37-jarige presentatrice in gesprek met de Beau Monde. 'Het was een tijdje hip om implantaten in je billen te laten plaatsen, maar daar waag ik me niet aan.'

De Expeditie Robinson-presentatrice heeft sowieso moeite met 'lichaam-trends'. 'Hoe kun je nou zeggen dat iets in of uit de mode is als het gaat om je lijf?' Volgens Kluijver moeten mensen blij zijn wanneer hun lichaam gezond is, ongeacht hoe het eruitziet. 'We moeten niet uitdragen dat sporten de norm is en dat je lelijk bent als je er niet aan meedoet.'' Lees ook: Monica Geuze over dochter moeten delen: 'Ik vind het best wel moeilijk' Zelf sport Kluijver het liefst zes keer per week, omdat ze naar eigen zeggen 'te veel energie' heeft. Als kind reed ze veel paard en zwom ze. Toen ze op haar zeventiende modellenwerk ging doen veranderde haar relatie met sport. 'Ik was op een ongezonde manier bezig.' Toen Kluijver bij BNN ging werken voelde dat als 'een bevrijding'. Nu de presentatrice weer in en rustigere fase van haar leven is, ervaart ze sporten weer als 'leuk' en iets dat haar 'rust' geeft.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen