Goed toeven: bij deze B&B'ers kun je nog verblijven in september

Entertainment

Goed toeven: bij deze B&B'ers kun je nog verblijven in september

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

9 augustus 2022 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Gepubliceerd op

9 augustus 2022 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Meedoen aan B&B Vol Liefde. Je moet wat sociaal ongemak voor lief nemen, maar dan zit je wel op een prachtbestemming. Zo mooi zelfs, dat we er zelf ook weleens zouden willen bivakkeren. Goed nieuws: bij deze B&B'ers kun je nog een verblijf boeken in september. 

Paardrijden in het Franse binnenland, uitwaaien aan de Portugese kust of ronddwalen in het romantische Toscane. Het is, los van de ongemakkelijke gesprekken, onderlinge conflicten en hier en daar een ex-vrouw die zich ermee bemoeit, goed toeven bij de B&B-eigenaren dit seizoen. Wil je binnenkort een paar dagen weg en ben je nog op zoek naar een bestemming? Zoek niet verder. Lees ook: &C kijkt B&B Vol Liefde: Tjerk gaat alleen om met zijn soort mensen 1. Aan de wijn met Natasja Zin in veel koffie, nog veel meer wijn én in kwalitatieve vragen? Dan ben je bij Natasja aan het juiste adres. In haar Franse B&B Le Moulin en Route zijn volgende maand nog voldoende plekken en heb je vanaf 122 euro per nacht een kamer. En als je toch gaat, doe dan gelijk de groeten aan kip Jos namens ons. 2. Warm badderen bij Martijn Als we de deelnemers mogen geloven, kom je bij een verblijf in Martijns B&B Casa Deixa O Resto in een warm bad terecht. Of zeg maar gerust: een gloeiend heet bad. Heb je dus behoefte aan andermans ouders die zich over je ontfermen en veel omhelzingen, dan raden we je aan naar Portugal af te reizen. En voor die bak met liefde vraagt Martijn niet eens zo'n smak geld: slechts 75 euro per nacht. 3. Discussies afluisteren bij Hans thuis Ook Hans (de Italiaanse versie) heeft in zijn Villa San Jacopo nog kamers beschikbaar in september. Voor 105 euro per nacht zit je tussen de Toscaanse heuvels te genieten van een door Hans gekookt diner, waarna je nog even een duik in het zwembad kunt nemen en wat mee kunt pikken van een echtelijke discussie tussen Hans en Libera. Kleine tip van ons voor jou: begin nooit over augurken. Nooit. 4. Verdien een magneetje bij Denise Meer zin in Spanje? Denise en haar hond Joey verwelkomen je vanaf 125 euro per nacht graag in een van de appartementen in B&B Alpujarra Secret. Dineer met een goed gesprek, plons in de jacuzzi of ga voor een van de andere activiteiten waar je een magneet mee verdient. Is jouw vakantie ook weer geslaagd. 5. Zoek je grenzen op met Astrid De vurigste deelnemer van dit seizoen, Astrid, heeft ook nog een plek voor je vrij. En dat voor maar 81 ekkies per nacht. In B&B Haus Nohra ben je verzekerd van perfect opgemaakte bedden en je grenzen die gerespecteerd worden. Tenminste, zolang je die van Astrid ook accepteert. Anders zwaait er wat. Lees ook: &C kijkt B&B Vol Liefde: de hoogtepunten van week 4 Verblijf je liever in een van Richards tipi's in de Algarve? Dan moet je nog even geduld hebben, want die zijn nog steeds in aanbouw. Wel kun je hier alvast een reservering doen. Ook Franse Hans werkt met reserveringsaanvragen, dus de beschikbaarheid van zijn B&B Passe Du Temps hebben we nog niet kunnen checken. En dan blijft er nog één over: de B&B van enthousiaste gastvrouw Ted. Die zit in september al helemaal vol, maar mocht je later in het jaar willen gaan vind je 'm hier.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen