&C kijkt B&B Vol Liefde: de hoogtepunten van week 4

Entertainment

&C kijkt B&B Vol Liefde: de hoogtepunten van week 4

Stephanie Brandes
Door

Stephanie Brandes

Gepubliceerd op

7 augustus 2022 om 21:00

Gepubliceerd op

7 augustus 2022 om 21:00

Het was het hoogtepunt van onze zomer vorig jaar: B&B Vol Liefde. Hoe denderend is seizoen twee? &C kijkt elke aflevering met je mee. Week 4 zit erop, dit heb je gemist.

Aflevering 16 Natascha komt met een message in a bottle aan bij Hans in Italië, Hans in Frankrijk heeft opeens schone kleren in huis, de broer van Denise ontmoet Dave en Frank en de mannelijke versie van Ted komt aan op Madeira. Aflevering 17 Martijn ontdekt z'n mannelijkheid tijdens een potje jiu jitsu, Petra en Daisy vechten om de aandacht van Hans in Frankrijk, Tjerk wordt op Madeira gekeurd door vriendin Rita en bij Denise in Spanje vertrekt de een, maar komt de ander. Aflevering 18 Franse Hans heeft een optreden met z'n band, #harmjanisjamjam zegt tegen Ruud dat er al iets gebeurd is tussen hem en Astrid, Menno wordt in Frankrijk verbannen naar een tent in de tuin en Martijn krijgt het erg druk in Portugal. Aflevering 19 Astrid heeft opnieuw een grens bereikt, Natasja blijkt bloedfanatiek te zijn in spelletjes, Maureen maakt een slechte indruk op Richard in Portugal en Natascha komt tot conclusies in Italië. Aflevering 20 Maureen en Richard blijken niet te klikken, Natascha geeft Hans in Italië wat tips mee, Ben legt Denise in Spanje een grap uit en Jos breekt het hart van iedereen in Frankrijk. En die van ons. Week vijf start morgen, tot dan!  B&B Vol Liefde is van ma t/m vr te zien op RTL4 om 20.30 uur. 

delen
Stephanie Brandes

Stephanie Brandes (1985) is Managing Editor Premium Content bij &C en kijkt zoveel series, dat ze in haar eentje een bingebijbel kan schrijven. Pleurt verder overal knoflook in, wordt agressief als iemand op haar flexplek zit en heeft een blinde kat die vis schooit op de Dappermarkt.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen