Bruiloft incoming: Suzan en Freek vertellen over hun feestrituelen

Entertainment

Bruiloft incoming: Suzan en Freek vertellen over hun feestrituelen

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

20 juli 2022 20:00

Bron / Fotografie

beeld EvaCaptures

Gepubliceerd op

20 juli 2022 20:00

Bron / Fotografie

beeld EvaCaptures

Trek die champagnefles maar open, want Suzan en Freek gaan trouwen. Het koppel maakte het nieuws maandagavond via Instagram bekend. Hoewel het weddingplannen waarschijnlijk nog niet begonnen is, hebben wij al wel een idee welke muziek er op hun bruiloft gedraaid zal worden.

Het muzikale duo schittert deze maand namelijk in onze rubriek Partybijbel, waarin artiesten die we terug gaan zien op Chantals Pyjama Party een boekje opendoen over hun feestrituelen. Daarbij vragen we ook naar hun favoriete feestnummers. Dit zeiden Suzan en Freek. Wat is jullie ultieme feestnummer? 'Dat is Djadja van Aya Nakamura,' antwoordt Freek. 'Dat blijft gewoon een goed dansnummer.' Weten de toekomstige bruiloftsgasten ook vast op welk nummer ze hun heupen los kunnen gaan gooien. En jullie favoriete foute hit? 'Kali van Django Wagner. Onze tourmanager heet Carlijne en die noemen we altijd Cali, daarom is dit een favoriet.' Aha. Grote kans dus, dat als tourmanager Carlijne op het feest aanwezig is, Django Wagner dat ook is. Gezelligheid. Aan welk lied hebben jullie de beste herinneringen? 'Just the Two Of Us,' antwoorden de twee lachend. 'Van Grover Washington Jr. en Bill Withers. We waren op vakantie naar Mauritius en daar zaten we in een resort waarvan just the two of us de slogan was. Bij het ontbijt, de lunch en ‘s avonds: altijd hoorde je dat nummer. Op een gegeven moment konden we het niet meer aanhoren, dus als dit nummer ergens gedraaid wordt, moeten we altijd lachen.' Het is dat ze nog niet getrouwd zijn, anders zouden we denken dat ze daar stiekem op huwelijksreis waren. Maar één ding lijkt duidelijk: dit nummer gaat terugkomen. En vaak ook. Meer lezen? Over het feest waar ze de beste herinneringen aan hebben bijvoorbeeld, of de gekste dresscode zie ooit hebben meegemaakt? Je vindt het hele interview in &C’s augustusnummer ‘Zeg, valt er nog wat te flirten?’

Scoor deze limited Chantals Pyjama Party-mok!

Sale
€9,95 5 ,00
delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is Editor Entertainment & Lifestyle, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en mag wakker gemaakt worden voor krokante tosti’s met kaas. Moeten ze wel écht krokant zijn, dat wel.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen