6 momenten waarop Carrie Bradshaw een verschrikkelijke vriendin was

Entertainment

6 momenten waarop Carrie Bradshaw een verschrikkelijke vriendin was

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

14 april 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld HBO

Gepubliceerd op

14 april 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld HBO

Hoe ouder we worden, hoe meer we inzien dat Carrie Bradshaw eigenlijk een verschrikkelijke vriendin was. Kleine opfrisser nodig van haar meest toxic momenten? U vraagt, wij draaien.

Ze stuurde Aidan naar Miranda die poedelnaakt op de grond lag Herinneren we ons nog die keer dat Miranda een ongeluk had in de badkamer en ze Carrie vervolgens in paniek opbelde voor hulp? Carrie had een meeting die ze niet kon verzetten, dus het leek haar een goed idee om Aidan langs te laten gaan. Terwijl haar beste vriendin poedelnaakt in de badkamer lag. De dag erna komt ze langs met bagels als goedmakertje, al wil ze eigenlijk vooral graag haar klaagzang over Aidan kwijt.

Voor een sekscolumnist deed ze behoorlijk vaak aan slut shaming Carrie mag dan wel een sekscolumnist zijn, maar ze had behoorlijk vaak commentaar op Samantha's liefdes- en seksleven. Niet alleen in haar gezicht, maar ook in haar columns. Gezellige vriendin.

Lees ook: Goed nieuws: alle seizoenen van Sex and the City staan binnenkort weer op Netflix

Ze was woedend dat Charlotte haar verlovingsring niet verkocht, zodat zij haar appartement kon houden Wanneer Carrie na haar breuk met Aidan een aanbetaling van 30.000 dollar moet doen voor haar appartement eist ze dat Charlotte haar helpt. Sterker nog: ze is woedend dat haar vriendin niet haar verlovingsring verkoopt, zodat zij haar appartement kan houden. Misschien niet al je spaargeld stuk slaan op Manolo Blahniks? Koekkoek.

How can I make this about me? Carrie is het type vriendin dat altijd over zichzelf wil praten. Maar dan ook echt altijd. Als Miranda twijfelt over een abortus, gaat Carrie helemaal los over haar eigen abortus na een casual wip met een ober. En de keer dat Samantha chemotherapie kreeg, bleef ze onophoudelijk doorgaan over hoe fantastisch haar relatie met Petrovsky was.

Lees ook: Wij kunnen niet wachten: dit is wanneer het derde seizoen van And Just Like That verschijnt

Wanneer Miranda het over een postnatale depressie heeft, begint Carrie over de ex van Aidan Om nog maar even in de categorie how can I make this about me te blijven: wanneer Miranda een serieus gesprek over een eventuele postnatale depressie aanknoopt, weet Carrie het gesprek gelijk om te draaien naar de ex van Aidan. Arme Miranda, ze verdiende beter.

Ze vergeet altijd afspraken En leert daar nooit van. In the early days laat ze Miranda in een restaurant zitten, omdat ze liever last minute afspreekt met Big. In And Just Like That flikt ze hetzelfde bij Seema: door haar romance met Aidan vergeet ze spontaan haar tripje naar de Hamptons met Seema.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment