The Simple Life: Babygeluk voor Paris Hilton

Entertainment

The Simple Life: Babygeluk voor Paris Hilton

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

25 januari 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

25 januari 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Wie had dit aan zien komen? Paris Hilton heeft op Instagram de geboorte van haar eerste kind aangekondigd. Amerikaanse media melden dat de baby een jongen is. 'Er zijn geen woorden om uit te drukken hoe geliefd je al bent,' schreef de realityster bij een foto van het kind. Lees: bij zijn handje.

De 41-jarige erfgename van de Hilton-hotelketen en haar man Carter Reum startten tijdens de coronapandemie met de IVF-procedure, vertelde Hilton begin december tijdens het The Hollywood Reporter's Women in Entertainment Gala. 'We begonnen omdat de wereld op slot zat. We wisten dat we een gezin wilden stichten en ik had zoiets van: dit is de perfecte timing. Normaal gesproken zit ik 250 dagen per jaar in het vliegtuig, dus laten we gewoon alle eitjes opslaan en klaarmaken.'

Lees ook: Jennifer Hoffman in angst om zoontje: 'Overal stond dat je direct naar het ziekenhuis moest'

Voor Hiltons man is de pasgeborene overigens niet het eerste kind: hij heeft al een dochter met realityster Laura Bellizzi. Hilton en Reum trouwden op 11 november 2021.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Wil je ook lezen