Wacht héél even, gaat Justin Bieber écht optreden tijdens de Super Bowl?

Entertainment

Wacht héél even, gaat Justin Bieber écht optreden tijdens de Super Bowl?

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

9 februari 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

9 februari 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Hartstikke tof, Usher die de halftime show van de Super Bowl gaat doen. We kijken ernaar uit. En dan heb je ook nog Post Malone en Tiësto, al heeft die laatste helaas af moeten zeggen. Alsnog: zin in. Maar dat er nu geruchten gaan dat ook Justin Bieber een verschijning zal maken? Héle andere koek.

Nee joh, denk je misschien. Die man treedt, op wat uitzonderingen na, de laatste jaren amper op. Hij cancelde zijn tour vanwege het syndroom van Ramsay-Hunt dat hij heeft, hij worstelt nog steeds met de ziekte van Lyme en heeft ook moeite met de mentale druk die optreden met zich meebrengt. Dus waarom zou hij ineens tijdens een van de belangrijkste, meest besproken en meest bekeken shows van het jaar verschijnen? Dat zou niet logisch zijn. Lees ook: Deze artiesten zingen naast Usher tijdens de Super Bowl en dat belooft wat Het onderzoek begint Het internet heeft schijt aan logica. Tik één keer 'Justin Bieber' in je TikTok-zoekbalk in, en voor je het weet zit je in een algoritme vol mensen met theorieën over waarom de Canadese superster toch echt van de partij zal zijn. Het gaat dan trouwens wel om een verschijning in Ushers show, niet zijn hele eigen show. Niet te gek doen. Oké, we nemen je mee door de argumenten. 1. Justin Bieber post ineens foto's van repetities Dat is verdacht, natuurlijk, want er staan verder geen shows op de planning. Vertel op vent, waar ben je voor aan het repeteren? De Super Bowl toevallig? Nou? Nou???

2. Op een van die foto's zijn lyrics mét Usher te zien Het gaat dan om foto vijf in bovenstaande slide, waar je nog net de woorden 'thing like' en 'ou' ziet staan. Fanatieke fans hebben ontdekt dat die passen in zijn bekende hit Peaches, waar de artiest óók een remix van met Usher heeft uitgebracht. Eén en één is een halftime show, niet dan? 3. Over perziken gesproken, hintte Usher daar deze week niet naar? Potverdikkie toevallig dat er deze week ondergoedfoto's van Usher uitkwamen voor een nieuwe campagne van Kim Kardashians Skims, waarop hij met een perzik poseerde. Dat vond de wereld enigszins random, nu vallen de perzikstukjes ineens op hun plek.

4. Usher heeft al laten weten dat hij Justin Bieber voor de show heeft gevraagd Dit artikel van de Daily Mail vertelt bijvoorbeeld 'dat Usher wat van zijn vrienden die ook artiesten zijn heeft gevraagd om hem te vergezellen op het podium, en dat hij wat ideeën heeft geopperd richting Justin'. Justin zou 'vereerd zijn dat een van zijn mentoren wil dat hij onderdeel is van de Super Bowl, maar dat hij neigt naar Usher zijn ding laten doen en liever ooit zijn eigen kans zou hebben om de Super Bowl in zijn eentje te doen'. Oké, klinkt als een nee, maar nu weten we wel dat er gesprekken zijn geweest. En mensen kunnen altijd van gedachten veranderen, toch? Hè? Toch? Ja? Ja toch? Lees ook: Op deze streamingdienst bekijk je binnenkort de concertfilm van Taylor Swift 5. Justin staat bij Usher in het krijt Zoals hierboven al gezegd wordt, Usher is altijd een van Justins mentoren geweest en een van de mensen aan wie hij zijn carrière te danken heeft. Dus ja, voor wat hoort wat, Jus. Ook als je inmiddels belachelijk rijk bent geworden. 6. Ze zouden samen Somebody To Love kunnen doen Eerlijk, dit wil een mens toch?

En doe OMG er dan meteen maar achteraan.

Oh, en mocht je bovenstaande informatie nog eens tot je willen nemen, maar dan verteld door een hysterisch enthousiaste Amerikanaanse TikTokker? Ga je gang.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Meer lezen