Podcasts parels: dit zijn de luistertips van deze week #15

Entertainment

Podcasts parels: dit zijn de luistertips van deze week #15

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

30 november 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

30 november 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Op de fiets, tijdens het schoonmaken of om in slaap te komen: we zouden niet weten wat we zonder onze favoriete podcasts moeten. Op zoek naar iets nieuws? Iedere week tippen we twee releases en een klassieker.

Voor een baby naar België Stylist Nicole Huisman en haar vriend besloten 2,5 jaar geleden dat ze graag kinderen wilden. Toen een zwangerschap na een jaar uitbleef, trokken ze aan de bel. Inmiddels zitten ze midden in een fertiliteitstraject in België, nadat de zorg in Nederland niet adequaat bleek. En dat traject? Dat hakt er zowel fysiek, mentaal als financieel behoorlijk in. Samen met ELLE maakte ze een podcast die ze graag zelf had willen horen toen ze aan dit babytraject begonnen. Alle acht afleveringen luister je as we speak in je favoriete podcast-app.

Kuieren met Henry & Martijn Cabaretiers Henry van Loon en Martijn Crins kuieren wekelijks door Nederland. Ze strijken neer in onderbelichte maar niet minder bijzondere plekken om te ontdekken wat er lokaal te beleven is. Maar ook vooral: wat is er te beleven met elkaar? De twee mogen dan hetzelfde vak uitoefenen en een ongelooflijk fijne klik hebben, de vriendschap is verder nog behoorlijk pril. Hoe zich dat gaat ontwikkelen? En met welk gemak? Dat hoor je iedere donderdag.

Geuze & Gorgels En dan de klassieker. Monica Geuze en Kaj Gorgels - aka ons favoriete duo - behandelen iedere weer een 'first world problem' van een luisteraar. Doen ze aan de hand van statements, persoonlijke verhalen en een goede dosis platte humor. Lachen gegarandeerd.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen