Pauls keuze in De Bachelor deed ons aan een andere exit denken..

Entertainment

Pauls keuze in De Bachelor deed ons aan een andere exit denken..

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

10 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Gepubliceerd op

10 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Hoe dichter we bij de finale komen, hoe spannender dit seizoen van De Bachelor wordt. Wij zaten gisterenavond op het puntje van onze stoel, en kregen bij de exit van Yvonne ineens een flashback naar een ander seizoen.

Wie van tevoren kon raden dat Yvonne naar huis zou gaan, kan vandaag nog als helderziend medium aan de slag. Uit niets, maar dan ook werkelijk niets, konden we aflezen in wie Paul het minste interesse had. Het leek er bijna op dat onze bachelor drie dreamdates zou krijgen.

Toch was het Yvonne die zonder roos naar huis werd gestuurd. Hadden we effe niet zien aankomen. Niet omdat hij met haar een veel betere klik had dan met Eline of Josephine (wij zouden ook niet kunnen kiezen tussen deze drie topvrouwen), maar door de manier waarop hij het aanpakte. Wij kregen ineens een sterke flashback naar de droomvrouw-speech voor Maureen van bachelor Thomas van der Vlugt. Daarom ontleden we nog even Pauls speech. Gewoon om te kijken waar het precies misging in onze ogen.

'Hallo, ga lekker zitten.' Niet zomaar zitten, maar lekker zitten. Is dit een goede opening voor een slechtnieuwsgesprek? Twijfelgevalletje.

'Van alle vrouwen die ik hier in het huis heb gezien, kom jij op mij over als het meest ambitieus.' Yvonne heeft dus een streepje voor.

'Dat je mij confronteerde vond ik bewonderingswaardig. Dat je daar gewoon zo inging en direct met mij de confrontatie opzocht. Dat deed je op een hele fijne manier.' Klinkt positief.

Lees ook: Bachelorbabbel met Milan: 'Ik weet wel zeker dat de reünie juicy gaat worden'

'Er zijn twee meisjes waar ik het meeste over twijfel. Waarin zit die twijfel dan? Toen ik aan jou dacht, dacht ik van: ze is de ideale schoondochter.' Ideale schoondochter? Dat klinkt als rose material.

'Ik denk dat we heel makkelijk met elkaar door een deur zouden kunnen en kunnen blijven gaan. Ambitie, warmte, maar ook elkaar een beetje belachelijk maken. Dat vind ik heel belangrijk.' Paul somt alles op wat hij belangrijk vindt in een vrouw. Klinkt hoopvol, toch?

'Bij die ander zou ik niet direct kunnen zeggen van: zij heeft te bieden wat jij te bieden hebt.' Klinkt alsof Yvonne wederom een streepje voor heeft, maar auwtsj. Was die opmerking nodig? Mwah.

'Als je het zou moeten opschrijven ben jij een beetje the full package. Je hebt gewoon heel veel te bieden. Je weet waar je staat en dat is niet niks.' Oké, nu klinkt het alsof Yvonne de hele wedstrijd überhaupt heeft gewonnen.

'Toen dacht ik: kies ik voor het complete pakket of kies ik voor de ander eh, ja, eh, waar ik misschien eerst niet zoveel van dacht, maar steeds dichter bij me blijft komen. En eh, eh, eh..' Uit zijn speech konden we niet direct opmaken dat Yvonne naar huis moest, maar Pauls gezicht sprak uiteindelijk boekdelen.

Maar dan moet je voor je gevoel gaan, maar ik denk dat jij het wel aanvoelt nu.. 'Nu wel ja,' antwoordt Yvonne. Dat is precies wat wij dachten Yv: nu wel ja.

Ga d'r maar aan staan, zo'n slechtnieuwsgesprek. Zou een 'gewoon effe de pleister eraf trekken'-techniek beter werken? Misschien, wie zal het zeggen. Wij zijn heel benieuwd welke bachelor deze tactiek voor ons gaat uitproberen.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment