Een raam in je slaapkamer en 5 andere doodnormale dingen die een uitdaging zijn in deze woningmarkt

Entertainment

Een raam in je slaapkamer en 5 andere doodnormale dingen die een uitdaging zijn in deze woningmarkt

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

12 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Gepubliceerd op

12 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

De tijd van visgraatvloeren en Sanisale-blousejes is aangebroken: het nieuwe seizoen van Kopen zonder kijken is eindelijk weer van start gegaan. Deze keer maken we kennis met Myra (ja ja, de eerste single in de geschiedenis van KZK) en haar zoon Toon die graag een raam in zijn slaapkamer wil.

Tja, in deze huidige woningmarkt weet je het maar nooit. Deze zes dingen lijken doodnormaal, maar zijn soms haast onmogelijk.

Een raam in je slaapkamer Myra's zoon (wat een leuk kind) heeft eigenlijk maar één eis: een raam in zijn slaapkamer. Klinkt logisch, is het niet per se. Wie herinnert zich het relletje rondom de kast als babykamer uit het vorige seizoen nog?

Als single een huis kopen Tenzij je Myra heet en in je eentje 485.000 euro voor een huis kan wegleggen. Lekker bezig meid.

Lees ook: Wanneer stopt Kopen Zonder Kijken met die oersaaie puzzeltocht?

Überhaupt een bezichtiging krijgen Als we nog één keer 'wegens overweldigend animo is het niet meer mogelijk nieuwe bezichtigen in te plannen' lezen, staan we niet meer voor onszelf in.

Een betaalbaar huis in de hoofdstad  In ruil voor 3 ton en een nier maak je wellicht kans op een donkere kelder van 17 vierkante meter in een 'opkomende wijk'. Maar hey, je woont wel in onze bruisende hoofdstad. Lees ook: Een eerste keer in Miljoenenjacht: Winston staat met half miljoen voor dichte deur

Een huis met een tuin Niet met een zwembad of jacuzzi hè, maar gewoon met gras en plek voor een tuintafel. Lijkt ineens een hele bizarre eis.

Een instapklaar huis voor een redelijke prijs Nee, stinkend tapijt, vergeelde muren en stopcontacten die eruitzien alsof de boel vandaag nog in de hens vliegt, zien wij niet (we herhalen: niet) als een karakteristieke woning.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment