Interessante wending: Lil' Kleine sluit zich aan bij managementbureau van Ali B

Entertainment

Interessante wending: Lil' Kleine sluit zich aan bij managementbureau van Ali B

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 maart 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

bron Telegraaf, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

23 maart 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

bron Telegraaf, beeld BrunoPress

Lil' Kleine tekende eerder vandaag een contract bij SPEC, het managementbureau van Ali B en zijn vrouw Bregje Kommers. De 28-jarige rapper werkt hard aan zijn comeback, en liet hiervoor oud-manager Nathan Moszkowicz achter.

Lil' Kleine (echte naam Jorik Scholten) en Ali B zijn bekend van hun tijd als coaches bij The Voice of Holland. Na het debakel rondom het TV-programma legde Ali B zijn werkzaamheden als artiest, ondernemer en partner bij SPEC neer.

Lees ook: Gisele Bündchen over geruchten waarom het uitging met Tom Brady: 'Gekste wat ik ooit heb gehoord'

Al langere tijd bleek het wat te schuren tussen Kleine en Moszkowicz: toen Lil' Kleine in 2022 in een video verscheen waar hij toenmalige partner Jaimie Vaes mishandelde, liet NAMAM, het bureau van Moszkowics, weten alleen onder strenge voorwaarden met Kleine door te willen gaan. Kleine vertrok vervolgens voor enkele weken naar Thailand om cursussen te volgen en aan zichzelf te werken.

Bram Moszkowicz, vader van Nathan, liet aan Shownieuws weten dat de samenwerking 'in goed overleg' tot zijn einde is gebracht: 'Er is geen ruzie, en beide partijen wensen elkaar het beste voor de toekomst.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen