Zo zie je maar weer, meesterschaker Willem moet je niet alleen op een eiland achterlaten

Entertainment

Zo zie je maar weer, meesterschaker Willem moet je niet alleen op een eiland achterlaten

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

4 december 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

fotografie Shotbysud

Gepubliceerd op

4 december 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

fotografie Shotbysud

Misschien ligt het aan ons rekentalent, maar we begrijpen nog steeds weinig van wat er op de eilandraad in Expeditie Robinson van gisteravond gebeurde. Wat we wel weten? Die Willem moet je niet te lang alleen op een eiland laten peinzen. Alhoewel, misschien ook wel.

Oké, een kleine recap. Het was drie tegen drie, waarbij zowel Mark als Willem een immuniteitsmunt bezaten, Guido immuniteit won en Jochen zijn stemrecht verloor. Ook waren er extra stemmen, alleen mag Joost weten hoeveel. Er werd volop gestemd op Mark en Ilse, maar omdat het uiteindelijk Ilse was die Willems immuniteitsmunt inzette, ging Floris met één stem naar huis. Plottwist met een hoofdletter P en een knap staaltje geëxpeditie, zo vonden ook jullie.

Lees ook: Wacht even, waar komt die immuniteitsmunt van Willem nou weer vandaan? En dat niet alleen, het zette ons ook aan het denken. Als Willem dit soort wiskundige hoogstandjes al weet uit te vogelen met enkel wat rust aan z'n kop, wellicht kan hij zich dan ook over een aantal andere kwesties buigen. Gewoon Wat Dingen Die Puzzelkoning Willem Voogd Best Eens Zou Mogen Uitdokteren Van Ons 1. Of aliëns nou wel of niet bestaan Eerlijk is eerlijk, die man weet er vast een antwoord op te vinden. 2. Wereldvrede Om maar iets te noemen. En graag vóórdat we ons tot andere planeten gaan richten. 3. Hoe je je dronken oom tijdens het kerstdiner ontwijkt zonder dat hij het doorheeft We proberen er al jaren achter te komen, maar tevergeefs. 4. Waarom de ene helft van Nederland 'friet' en de ander 'patat' zegt Begrip voor de ander. Zou een hoop gedoe schelen. 5. Waarom de ene helft van de wereld een zwart met blauwe jurk ziet, en de ander een wit met gouden Weer die verdeeldheid. En weer iets waar we de ballen van snappen.

6. Het geheim voor de perféct gebakken aardappeltjes Het lijkt zo makkelijk, het is zo moeilijk. Lees ook: Waarom de bovenkant van een blik heel smerig is en nog 9 bedrijfsgeheimen die mensen delen nu ze er niet meer werken 7. Waarom Barcelona niet de hoofdstad van Spanje is Zou een hoop 30 Seconds-blunders schelen. 8. Waarom we ons wel bedenken dat we iets vergeten, maar niet wát we vergeten Dat is toch raar? 9. Wanneer we als mensen in winterslaap kunnen Want: zin in. Al zijn we laatst ook zelf in dit onderwerp gedoken.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Meer lezen