Celebrities hebben massaal een 'stinky face': hier komt ‘t door

Entertainment

Celebrities hebben massaal een 'stinky face': hier komt ‘t door

Nienke van Zutphen
Door

Nienke van Zutphen

Gepubliceerd op

24 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie NL Beeld

Gepubliceerd op

24 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie NL Beeld

Holy shit: iemand naast je in de trein laat een scheet. Let nu eens op je gezicht. Heb je je mond een beetje opgetrokken en staat je neus omhoog? Dit is wat jouw lichaam automatisch doet als reactie op iets wat vies is. Kylie Jenner en Megan Fox doen dit de hele dag door. Zij hebben namelijk samen met een heleboel andere celebrities een stinky face.

De term stinky face is in het leven geroepen door een TikTokker die zichzelf afvroeg waarom sommige celebs altijd kijken alsof ze iets vinden stinken. Mensen reageerden massaal dat ook Adèle, Kim Kardashian, Kendall Jenner en Nicola Peltz zo’n gezichtsuitdrukking hebben. Algemene conclusie: dit komt door een cosmetische ingreep die ze allemaal hebben ondergaan. Maar welke?

Speculatespas Het is geen geheim dat veel celebrities cosmetische chirurgie hebben gehad. En aangezien de chirurg van Kylie Jenner waarschijnlijk nooit gaat zeggen welke ingrepen de ster heeft gehad, kwamen chirurgen op TikTok met speculaties.

Ingrijpen We horen je denken: wat. was. het. nou? Waarschijnlijk is het er niet één, maar meerdere ingrepen die samen voor een 'vies snoetje' zorgen, speculeren de TikTok-deskundigen. Een van deze ingrepen is waarschijnlijk de lipflip. Hierbij wordt de bovenkant van je lip omhoog getrokken en eventueel opgespoten. Dit, in combinatie met fillers rondom de kaak, kan zorgen voor een opgetrokken effect van het gezicht. Nog een andere expert zegt dat een neuscorrectie ook invloed heeft op het stinky face-effect. Dit zou komen door de neusvleugels die bij het verkleinen van de neus vaak wat meer naar voren worden gezet.

Stank voor dank De volgende keer als je weer een mentale uitbarsting hebt omdat je eruit wil zien als Kylie Jenner, beeld je dan gewoon in dat je in een hoopje stront staat. Werkt een stuk sneller en is bovendien nét iets goedkoper dan cosmetische chirurgie.

delen
Nienke van Zutphen

Nienke van Zutphen is geboren in 2002 (dat jaar dat de gulden de euro werd) en is tekststagiair bij &C. Ze herkent elk liedje van The Weeknd binnen 5 seconden, slaapt het liefst met haar knuffels en als ze chagrijnig is, heeft ze waarschijnlijk honger.

Meer lezen

Meer van deze auteur