Podcast parels: dit zijn de luistertips van deze week #26

Entertainment

Podcast parels: dit zijn de luistertips van deze week #26

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

15 februari 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

15 februari 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Op de fiets, tijdens het schoonmaken of om in slaap te komen: we zouden niet weten wat we zonder onze favoriete podcasts moeten. Op zoek naar iets nieuws? Iedere week tippen we twee releases en een klassieker.

#GeenFilter Dol op reality en is The Real Housewives of Amsterdam een van je favoriete programma's? Dan hebben we goed nieuws voor je: Fawry not Sawry, Maria Tailor en Tamara Elbaz zijn een eigen podcast begonnen. In #GeenFilter bespreken de drie alles waarvan ze denken dat het leuk, interessant of grappig is.

KIJCK. & Luister Altijd meer willen weten over de ins en outs van de makelaarswereld? Met een flinke dosis humor vertellen Nelleke en Leonie je alles over het vak. Geen onderwerp blijft onbesproken en je steekt er ook nog eens wat van op. Je kunt effe vooruit, want er staan momenteel zeven aflevering online.

Kwaad Bloed En dan nu de klassieker. Kwaad Bloed is een podcast voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van spraakmakende moordzaken en mysterieuze verdwijningen. In Kwaad Bloed duiken Gerrit Kalsbeek en Jacqueline Maris in zes verschillende zaken die zich afspelen op het platteland. Ze gaan op zoek naar wat er aan het misdrijf voorafging en kijken wat er daarna gebeurde.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen