Mogen we even een momentje voor hoe Eva Simons Expeditie Robinson gerockt heeft?

Entertainment

Mogen we even een momentje voor hoe Eva Simons Expeditie Robinson gerockt heeft?

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

23 oktober 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Shotbysud

Gepubliceerd op

23 oktober 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Shotbysud

Ze is veruit de meest besproken kandidaat van dit Expeditie Robinson-seizoen: Eva Simons. Vanwege haar intense emoties, haar persoonlijke conflicten met andere expeditieleden (hoi Iris, Jochen en Chelsey) én haar doorzettingsvermogen. Want dat is enorm.

Daarom presenteren wij u: vijf redenen waarom wij vinden dat Eva Simons deze expeditie als een baas volbracht heeft. 1. Ze heeft álles gegeven Maar dan ook echt ALLES. Als wij zeventien (zeventien!) minuten in een wall sit tegen een houten plank moesten volhouden, dan zaten we daar nu nog, want dan waren we ter plekke gestorven. 2. Ze hopte eilanden alsof ze op een Middellandse Zee-cruise zat Die vrouw gaat van Kamp Noord naar Afvallerseiland, om vervolgens vóór de samensmelting alweer terug te keren naar de expeditie in Kamp Zuid. Dat hebben niet veel mensen haar nagedaan in Robinsongeschiedenis. Daarna ging ze wel weer naar Afvallerseiland, maar hey, de samensmeltingsproef speelde ze weer op een ánder eiland. Eva heeft waar voor haar geld gehad, dat is een ding dat zeker is. Lees ook: Expeditiemysterie opgelost: dit gebeurt er 's nachts na een eilandraad 3. Ze heeft ons er allemaal aan herinnerd dat wij ook niet precies wisten hoe eb en vloed werken 'Haha, zo dom dat je die pan op het strand laat staan terwijl het nog vloed moet worden!' riepen we, terwijl we druk aan het googelen waren hoe vaak per dag het nou precies vloed wordt. Geen zorgen, we schreven een minicursus. Toekomstige expeditieleden, lezen jullie ook mee? 4. Ze vond binnen no time de verstopte immuniteitsmunt Jutter Eva kan jutten als een malle. Mark deed er zo'n twee weken over om het tweede exemplaar te vinden, Eva had 'm zo te pakken. Lees ook: 7 dingen waar wij net zo blij van worden als Mark die een immuniteitsmunt vindt 5. Ze stelde zich continu kwetsbaar op Zo kwetsbaar, dat we de bikkelharde Eva Simons van Idols er absoluut niet meer in terugzagen. Het zorgde soms voor emoties die all over the place waren, waardoor ze bij bepaalde kampleden in de irritatiezone belandde, en het zorgde er soms voor dat ze dingen iets te persoonlijk opvatte, maar we vinden het bovenal bewonderenswaardig. Ga d'r maar aan staan. Met al je emoties. Op zo'n kuteiland. Ons niet gezien.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Meer lezen