Wacht effe, wil Joost Klein in 2025 echt n贸g een keer naar het songfestival?

Entertainment

Wacht effe, wil Joost Klein in 2025 echt n贸g een keer naar het songfestival?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 juni 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

24 juni 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Joost Klein lijkt zin te hebben in een tweede poging bij het Eurovisie Songfestival. 'Eurovision 2025', heeft de zanger in zijn bio op Instagram geschreven. Klein werd de afgelopen songfestivaleditie gediskwalificeerd omdat hij een medewerker van het evenement zou hebben bedreigd.

Klein leek een eventuele herkansing zaterdag tijdens zijn show op Pinkpop ook al te benoemen. 'Why the fuck not 2025!' riep hij na een alternatieve remix van zijn inzending Europapa. Lees ook: Love is in the air: dit zijn de liefjes van het Nederlands elftal

Het is nog niet duidelijk of Nederland volgend jaar überhaupt meedoet aan het songfestival, liet de verantwoordelijke omroep AVROTROS eerder deze maand weten. 'Tot het moment dat AVROTROS vertrouwen heeft dat structurele aanpassingen genomen worden om de artiesten en hun muzikale boodschap weer centraal te stellen, houden we deelname aan het songfestival in beraad.'

Klein moet wel met een nieuw liedje komen als hij volgend jaar namens Nederland meedoet aan het evenement in Zwitserland. Artiesten mogen niet twee keer hetzelfde nummer insturen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen