Victoria Justice spreekt zich uit over Nickelodeon-producent: 'Werd oneerlijk behandeld'

Entertainment

Victoria Justice spreekt zich uit over Nickelodeon-producent: 'Werd oneerlijk behandeld'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

16 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

16 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Victoria Justice heeft zich uitgesproken over het gedrag van de voormalige Nickelodeon-producent Dan Schneider, die in de documentaire Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV is beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De 31-jarige actrice, die zelf in de Nickelodeon-series Victorious en Zoey 101 speelde, zegt in gesprek met magazine Marie Claire dat ze destijds de samenwerking met Schneider als 'moeizaam' heeft ervaren.

'Iets wat heel duidelijk naar voren kwam in de documentaire is dat Dan een heel groot ego had, en soms vertroebelde dat ego zijn beoordelingsvermogen en beïnvloedde het de manier waarop hij mensen behandelde,' aldus Justice. 'Er waren momenten dat ik het gevoel had dat ik oneerlijk werd behandeld.' Lees ook: Dit zijn de 5 meest schokkende bevindingen uit de viral Nickelodeon-docu

Schneider heeft in een reactie op de docu gezegd dat hij spijt heeft van zijn gedragingen en dat hij sommige mensen een excuus verschuldigd is. 'Volgens mij ben ik zeker een van de mensen die op dat lijstje staan,' zegt Justice.

De makers van de docu hebben wel een aanklacht van Schneider aan hun broek hangen. Hij meent dat hij valselijk is neergezet als een kindermisbruiker. De montage van de documentaire zou manipulerend zijn, meent de voormalige Nickelodeon-producent.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen