Let's go: opnames nieuwe Downton Abbey-film zijn in volle gang

Entertainment

Let's go: opnames nieuwe Downton Abbey-film zijn in volle gang

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 juni 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Carnival Films

Gepubliceerd op

24 juni 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Carnival Films

De opnames van de derde Downton Abbey-film zijn in volle gang. Dat blijkt uit een paar heimelijk gemaakte setfoto's die zijn gepubliceerd door de Britse tabloid Daily Mail. Op de foto's zijn onder anderen hoofdrolspelers Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern en Michelle Dockery te zien.

Andere acteurs die op de set van de nieuwe, op de bekende tv-serie gebaseerde, film werden gezien zijn Jim Carter (Mr. Carson), Penelope Wilton (Isobel Crawley) en Rob James-Collier (Thomas Barrow). De opnames vonden plaats in Harrogate in Yorkshire, zo'n vier uur rijden van Highclere Castle, zoals het iconische Downton Abbey-landhuis in het echt heet.

Lees ook: Bridgerton-fans denken dat Francesca eindigt met een vrouw: dit is waarom

Half mei werd officieel bekend dat er een derde film van Downton Abbey komt. Behalve de cast is er verder nog niet bekendgemaakt waar de film over zal gaan. Van de serie Downton Abbey werden tussen 2010 en 2015 zes seizoenen gemaakt. De serie speelde zich af tussen 1912 en 1926 op het landgoed van de welgestelde familie Crawley. In 2019 verscheen de eerste film en in 2022 de tweede, Downton Abbey: A New Era.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen