Deze streamingsdienst bood het meest en komt nu met een documentaire over Diddy

Entertainment

Deze streamingsdienst bood het meest en komt nu met een documentaire over Diddy

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

22 mei 2024 om 16:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

22 mei 2024 om 16:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

50 Cent heeft een documentaire over Diddy aan Netflix verkocht. De documentaire, getiteld Diddy Do It?, is geproduceerd door het productiebedrijf van 50 Cent, G-Unit Film and Television Studios. Amerikaanse media melden dat meerdere streamingdiensten hebben geboden op de documentaire. Deze zou gaan over de beschuldigingen aan het adres van Diddy.

Onlangs kwamen oude beelden naar buiten waarop te zien is hoe Diddy zijn ex-vriendin, zangeres Cassie, mishandelt. Dit incident vond plaats in 2016 in een hotel. Zondag bood Diddy in een video op Instagram zijn excuses aan. De zangeres had eerder al een aanklacht tegen Diddy ingediend, maar in november troffen ze een schikking. Daarnaast zijn er nog meerdere aanklachten van seksueel wangedrag tegen Diddy ingediend.

Lees ook: Zo veroverde rapper Donnie zijn vriendin Lois: 'Ik móést gewoon wat tegen haar zeggen'

De twee rappers, in het echt Sean Combs (Diddy) en Curtis James Jackson (50 Cent) genoemd, liggen al decennia met elkaar in de clinch. In 2006 bracht Jackson een zogenoemde disstrack uit waarin hij beweerde dat Combs wist wie rapper Notorious B.I.G. had vermoord.

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment