Joost Klein is verdrietig volgens advocaat: 'Voelt zich volledig radeloos'

Entertainment

Joost Klein is verdrietig volgens advocaat: 'Voelt zich volledig radeloos'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

17 mei 2024 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

17 mei 2024 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP beeld NL Beeld

Joost Klein voelt zich 'verdrietig' door de hele situatie rond het Eurovisie Songfestival in Malmö. Dat vertelt zijn Zweedse advocaat Jan-Åke Fält aan het ANP.

'Hij voelt zich natuurlijk volledig radeloos door alles wat er is gebeurd,' zegt de advocaat. 'En terecht, want het is volledig uit zijn verband gerukt. Natuurlijk is hij verdrietig dat hij daardoor niet mocht meedoen aan het songfestival.' Lees ook: Juice, TikTok-ruzies en uitgelekte foto's: 8 dingen die we nu al weten over De Bachelor-reünie

De Nederlandse zanger raakte tijdens het songfestival betrokken bij een incident met een cameravrouw, die daarna aangifte deed van bedreiging. De advocaat zegt dat Klein haar camera had weggeduwd, maar zich niet schuldig heeft gemaakt aan bedreiging. Voor nu staat er een zitting gepland in juni, maar die zou volgens Fält nog kunnen veranderen.

De advocaat is optimistisch over de uitkomst van het onderzoek van de politie. 'Ik weet zeker dat als de politie goed onderzoek doet, hij niet zal worden vervolgd.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen