The story continues: gedoe over wijngaard voor Brad Pitt nog steeds niet voorbij

Entertainment

The story continues: gedoe over wijngaard voor Brad Pitt nog steeds niet voorbij

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

16 mei 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

16 mei 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Hoewel Brad Pitt en zijn ex-vrouw Angelina Jolie de ruzie over hun wijngaard hebben opgelost, heeft Pitt nu een nieuw probleem. Het bedrijf aan wie Jolie haar aandelen van het Franse wijnhuis heeft verkocht, heeft de acteur aangeklaagd. Tenute del Mondo zegt dat Pitt geld van Château Miraval heeft uitgegeven aan zichzelf in plaats van aan 'winstuitkeringen en terugbetalingen van leningen,' staat volgens entertainmentblad People in de aanklacht.

Volgens de aandeelhouder gaf de acteur 'miljoenen' uit aan persoonlijke projecten. Zo zou hij meer dan een miljoen dollar hebben gebruikt voor de renovatie van zijn eigen zwembad. Het bedrijf eist een schadevergoeding en wil het geld terug.

De woordvoerder van Pitt was volgens People niet direct bereikbaar voor commentaar. Een ingewijde zegt wel dat de beschuldigingen 'absurd' zijn.

Lees ook: Loiza Lamers in Vandaag Inside: 'In het echt zijn jullie heel attent'

De acteur en zijn ex-vrouw waren sinds hun breuk in 2016 onder meer verwikkeld in een strijd om de aandelen van de wijngaard. Jolie verkocht haar aandelen aan het wijnbedrijf onlangs aan Tenute del Mondo, dat al aandelen had. Het acteurskoppel kocht het Franse kasteel en de bijbehorende wijngaard in 2008. Zij trouwden daar ook in 2014.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen