Loiza Lamers in Vandaag Inside: 'In het echt zijn jullie heel attent'

Entertainment

Loiza Lamers in Vandaag Inside: 'In het echt zijn jullie heel attent'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

16 mei 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

16 mei 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Mocht je het gemist hebben: Loiza Lamers komt binnenkort met een gloednieuw eigen magazine, Liberté, dat in samenwerking met &C tot stand is gekomen. Naar aanleiding daarvan verscheen ze gisteren in talkshow Vandaag Inside.

Waarom daar? 'Ik heb René onlangs mogen interviewen en een hele mooie shoot met hem gedaan voor mijn eigen magazine dat binnenkort uitkomt,' legde Loiza uit. 'Tijdens dat interview zei René eigenlijk tegen mij: 'Ik zou het heel leuk vinden als je een keer aan komt schuiven.' Nou ja, belofte maakt schuld.'

Wel gaf het model eerlijk toe dat ze niet altijd fan was van het programma. Ze vond dat ze er soms hard werd aangepakt, zo werd ze twee jaar geleden nog 'aandachtsziek' genoemd. Haar vriend kijkt wel 'zo nu en dan'. 'Ik moet zeggen dat ik in het begin wel een beleid heb gevoerd, al helemaal toen ik echt wel aangepakt werd, van: dit komt bij mij thuis niet in de woonkamer. Maar goed, wat ik al zeg: belofte maakt schuld en ik hoef het niet overal mee eens te zijn natuurlijk.' Lees ook: Mark Baanders' relatie is voorbij: 'Had gezinnetje willen stichten'

Waar Loiza wel een stokje voor steekt, zijn de opmerkingen die Johan Derksen heeft gemaakt over Nikkie de Jager. Ze merkt op dat ze beide mannen, zowel Derksen als Van der Gijp, heel attent vindt in het echt. 'Maar dat vind ik dan zo jammer. Zo lief achter de schermen, maar gisterenavond ook.. Dan gaat het over Nikkie de Jager die noem je dan 'jongetje'. Maar vervolgens word je erin gepakt en dan zeg je toch 'zij', dus dan denk ik: je doet het erom.' Liberté, een magazine dat volledig in het teken staat van diversiteit, inclusiviteit, liefde en verbinding, is vanaf 11 juni verkrijgbaar óf nu al te pre-orderen via deze link.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen