Britney Spears over ernstige zenuwbeschadiging: 'Ik ben nooit meer de oude geworden'

Entertainment

Britney Spears over ernstige zenuwbeschadiging: 'Ik ben nooit meer de oude geworden'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Britney Spears heeft een tijd geleden een 'ernstige zenuwbeschadiging' opgelopen, waardoor ze problemen aan de rechterkant van haar lichaam ervaart. De klacht is dusdanig erg dat ze soms 'niet meer kan nadenken'. Dat heeft de 42-jarige zangeres geschreven in een bericht op Instagram, dat ze inmiddels weer offline heeft gehaald.

'Er was een tijd dat ik heel lang tegen mijn wil op een plek werd vastgehouden,' aldus Spears. 'Sindsdien ben ik nooit meer de oude geworden. Op Instagram probeer ik over te komen alsof het allemaal goed met me gaat, maar veel mensen weten niet wat mijn lichaam fysiek heeft meegemaakt.' Spears heeft leren omgaan met de situatie, zegt ze. 'Soms gaat het niet oké, maar dat is ook oké.'

Lees ook: Britney Spears mist toch haar 'prachtige' familie

Spears schreef ook over haar ouders. 'Ik moet de grotere persoon zijn en mijn eigen ouders vergeven, maar dat is extreem moeilijk. Ik doe mijn best om het los te laten.' De zangeres heeft al jaren slecht contact met haar ouders nadat ze lange tijd onder curatele van haar vader stond. Spears verwijt hem dat hij haar financieel heeft uitgebuit. Haar moeder verwijt ze dat zij nooit heeft ingegrepen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment