Britney Spears mist toch haar 'prachtige' familie

Entertainment

Britney Spears mist toch haar 'prachtige' familie

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

16 mei 2024 om 07:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

16 mei 2024 om 07:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Britney Spears had lange tijd geen goed woord over voor haar directe familieleden, maar de 42-jarige zangeres geeft nu toe dat ze hen mist. Spears deelt op Instagram een foto van haar moeder Lynne, haar jongere zus Jamie Lynn en de twee kinderen van haar zus. 'We hebben allemaal onze familieproblemen, maar je kunt niets veranderen aan hoeveel je van ze houdt,' schrijft de zangeres erbij.

Lees ook: Wacht 'ns, wat doet deze oud Bachelorette-deelnemer ineens in serie Máxima? 'Ik sta niet op deze foto, maar het voelt zeker alsof ik daar wel op sta,' gaat Spears verder. 'Ik deel deze foto omdat mijn familie prachtig is en ik ze mis.'

Spears stond na een zenuwinzinking lange tijd onder curatele van haar vader. Dat financieel toezicht werd in 2021 beëindigd. Sindsdien heeft de zangeres zich meermaals negatief uitgelaten over haar moeder, zus en vader Jamie.

In een boek dat Spears vorig jaar uitbracht, beschuldigde ze haar moeder van het profiteren van haar roem. Haar zus verweet ze dat ze niet ingreep en haar vader heeft ze meermaals beschuldigd van financiële uitbuiting.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen