Tabé theedoek: 5 moederdagcadeaus waar je wél mee aan kunt komen

Entertainment

Tabé theedoek: 5 moederdagcadeaus waar je wél mee aan kunt komen

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

4 mei 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

4 mei 2024 om 18:00

Voor je gevoel is Moederdag nét geweest, staat de volgende editie alweer voor de deur. Mag je weer aan de bak. En ja… wat geef je iemand cadeau waar je zó veel van houdt, dat het haast niet in woorden, laat staan in geurtjes uit te drukken valt?

Wij hebben wel wat leuke ideeën, al zeggen we het zelf. Hoef je 12 mei tenminste niet met lege handen voor de deur te staan.

 1. Bijzondere voorstelling: ballet meets heavy metal Houd je moeder van ballet en jij van heavy metal? Of andersom? Vanaf vandaag is dat geen ingewikkelde combi meer. Holland Dance Festival presenteert namelijk de theatrale muziek- en dansvoorstelling Black Sabbath - The Ballet gedanst door het Birmingham Royal Ballet: de eerste heavy metal balletervaring ooit. Naast orkestraties van Paranoid en Iron Man wordt er gedanst op werk geïnspireerd door muziek van Black Sabbath. Live uitgevoerd door Sinfonia Rotterdam. Wij zeggen: cool, dus koop kaartjes. Te zien in nieuwe Luxor Theater Rotterdam van 12 t/m 15 juni.

  BBK Holland Dance Afbeelding

 2. Dat verdient een origineel bloemetje Kijk, iedereen houdt van bloemen, maar je hebt bloemen en je hebt originéle bloemen. Daarom zijn we zo’n fan van Bloompost. Inderdaad, bloemen door de brievenbus. Ideaal voor als je zelf niet langs kunt wippen, maar je ook weet dat je moeder de hele dag op pad is. Tip: doe er een kaartje van Bloompost bij. Die zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens gemaakt van hun eigen bloemenafval. Ha! Word je blij van, ja toch?

  Bloompost Afbeelding

 3. Straal moeders, straal!

  Ouder worden we allemaal, maar we mogen de boel best een beetje vertragen. Met Daily Power Defense en Illuminating AOX serum van ZO Skin Health geef je je moeder een prachtige, gezonde glow én langdurige bescherming cadeau. En dat allemaal dankzij de krachtige antioxidanten die deze producten bevatten. Deze antioxidanten beschermen de huid dagelijks tegen schadelijke invloeden van buitenaf en zorgen voor een sterkere huidbarrière, met als resultaat een gehydrateerde, uitgeruste en jeugdige uitstraling. Straal moeders, straal!

  JC IMP Afbeelding

 4. Gel-manicure: she nails it Is je moeder wel van de mooi verzorgde nagels, maar vindt ze het bezoeken van een nagelsalon dan weer een brug te ver? Met de innovatieve UV Gel Strips van Maniko creëert ze de perfecte gel-manicure gewoon thuis op de bank. Koffietje erbij en daarna: drie weken van het prachtige resultaat genieten. De gel strips zijn er in vele kleuren, dus het enige wat jij hoeft te doen is de perfecte kleur uitkiezen. Ook nog leuk om te weten: Maniko is het snelst groeiende nail-beautymerk van onze oosterburen, jawohl.

  Maniko Nails Afbeelding

 5. De stofzuiger der stofzuigers

  Waar je je pa vroeger wel achter het behang kon plakken als hij met een praktisch cadeau voor je moeder aan kwam zetten, kom je nu zelf met… een stofzuiger op de proppen. Maar hé, even ter verdediging: de Philips Aqua Plus 8000 Series is de enige draadloze steelstofzuiger waarmee je het hele huis in één keer stofvrij maakt. Met maar liefst 30 minuten schoonmaaktijd verslaat ie op uithoudingsvermogen álle draadloze stofzuigers die er zijn. Oké pa, nu jij weer.

  Philips Afbeelding

Dit is een samenwerking met LMG.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.