&C heeft de gouden tip: dít wil je doen in de kerstvakantie

Entertainment

&C heeft de gouden tip: dít wil je doen in de kerstvakantie

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

9 december 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

9 december 2023 om 18:00

Zo'n beetje alle buitenactiviteiten worden een stuk minder leuk met 5 graden, maar om nou je vierde museum van de kerstvakantie af te tikken is ook wat. Gelukkig heeft WONDR Experience daar wat op bedacht – je weet wel, die binnenspeeltuin voor volwassenen. 

Alsof dat al niet een tip genoeg is, hebben ze dit jaar een speciale editie georganiseerd: de Christmas Special in WONDR Experience. 

Kerstmis bij WONDR Experience  Je hoort het goed, een binnenspeeltuin in kerstthema. Want waar je normaal gesproken zou spelen in een zwembad gevuld met roze spekjes, door de magische caleidoscoop zou lopen of onder de bloesembomen zou staan, waan je je nu in een waar kerstwalhalla. Kerstmis bij WONDR Experience betekent héél veel kerstlichtjes, levensgrote notenkrakers, een gigantische sneeuwbol, mierzoete gingerbread huisjes en discobal sneeuwpoppen. Do we need to say more?

Ideaal voor als jij en je vrienden klaar zijn met die barre winterwandelingen of als je peuter de focus bijster is in een museum. Bij de Christmas Special in WONDR Experience ben je én warm, én kan iedereen zijn ei kwijt. Oh, ook leuk voor die kleine (en voor alle Disney-fans): de Frozen Special is verlengd, inclusief kerstversiering. Kun je daar ook meteen even langs. Lees ook: Let it snow! Zo groot is de kans op een witte kerst dit jaar

Plannen die handel  Eén ding is zeker: zelfs de Grinch komt hier van in de kerstspirit. Stuur een datumprikker naar je vrienden en familie en zorg dat ze ergens tussen 6 december en 9 januari tijd hebben, want dan is de Christmas Special in WONDR Experience te zien. Tickets kun je hier vinden. Veel plezier, hè.

Dit is een samenwerking met WONDR Experience.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van deze auteur