&C x LEGO DUPLO

Cases

&C x LEGO DUPLO

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

23 juni 2023 om 11:00

Gepubliceerd op

23 juni 2023 om 11:00

&C x LEGO DUPLO

Campagne Lekker aanmodderen

Concept LEGO DUPLO lanceert in het eerste halfjaar van 2023 een thema-product: Groente & Fruit. Dé perfecte tijd om ouders te inspireren om lekker de handen uit de mouwen te steken en met de kinderen naar buiten te gaan. In &C Oh, Baby #1 hebben we daarom al een ‘how to: tuinieren met je kleintje(s)’ advertorial geplaatst. 

Na dit opwarmertje, gaat &C in samenwerking met LEGO DUPLO  in de praktijk laten zien hoe het speelgoed kan bijdragen aan de ontwikkeling van een peuter. Dat doen we door middel van een 2-delige videoserie waarin Shelly Sterk en haar peuter Jake je in twee video’s meenemen in het tuinieren met je kids. De ene keer gaat de video over wortels planten, de andere keer gaat het over aardbeitjes. 

In de video’s worden tips en tricks gedeeld voor het zaaien/planten van de groente of fruit en hoe je jouw kind hierbij kan betrekken. In deze tips komen de kernwaarden doorzettingsvermogen, zelfexpressie en zelfvertrouwen terug. Zo zie je iedere keer de moeder met het echte groente/fruit bezig, en het kindje met de LEGO DUPLO-versie. Ze laten zien hoe leuk het is om dit samen te doen, en wat voor voordelen de Groente & Fruitsets hebben voor de ontwikkeling van je kind.

Campagneperiode Mei - Juni 2023 Media inzet 2 delige video serie & 2 online advertorials

Aflevering 1: Lekker aanmodderen met je peuter: Shelly en zoontje Jake trekken de tuin in Het voorjaar is hét moment om de tuin in te trekken - en wat is er leuker om dat samen met je peuter te doen? Precies: weinig. Lekker aanmodderen met die kleine van je. Shelly en haar zoontje Jake zijn alvast begonnen.

 Lekker aanmodderen met je peuter: Shelly en zoontje Jake trekken de tuin in

Lekker aanmodderen met je peuter: Shelly en zoontje Jake trekken de tuin in

Aflevering 2: Shelly en zoontje Jake kweken aardbeien: ‘Doet mama dit handig, denk je?’ Zo leert Shelly zoontje Jake dat aardbeien in de natuur groeien. Het voorjaar is hét moment om de tuin in te trekken. En wat is er leuker dan samen met je peuter zaadjes te gaan zaaien? Precies: weinig. Shelly Sterk en zoontje Jake (3) zijn alvast begonnen. Vandaag gaan ze zelf aardbeien kweken in de achtertuin.

Shelly en zoontje Jake kweken aardbeien: ‘Doet mama dit handig, denk je?’

Shelly en zoontje Jake kweken aardbeien: ‘Doet mama dit handig, denk je?’

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio