Tindertrauma: Steven werd uitgenodigd voor seks in een ondergescheten bed

Body & Mind

Tindertrauma: Steven werd uitgenodigd voor seks in een ondergescheten bed

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

31 mei 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

Beeld Pexels

Gepubliceerd op

31 mei 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

Beeld Pexels

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2022 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Steven ging voor een wippertje, maar werd tegengewerkt door vijf schijtkatten.

Steven (41): 'Op Tinder was Sofie spontaan, lief. Het gesprek verliep vlot, geen ergerlijke spelfouten – ja, ik ben zo'n type dat zich daaraan stoort – en ze gaf leuke antwoorden en stelde vragen terug. Dat is ook weleens anders. Zo op het eerste gezicht vinkte ze alle vakjes af: dit was veelbelovend. Na twee weken chatten spraken we af. 

Lees ook: Tindertrauma: Danielle liet haar date in z'n onderbroek staan

Sofie had zich prachtig gekleed voor onze date, ze was ook echt een mooie dame. Maar ook vanbinnen was Sofie precies wat ik zocht: op onze date was ze grappig, leuk. Er vielen geen stiltes, so far vooral pluspunten. Ik was one lucky guy en ik vond haar steeds interessanter worden. Sofie was gek op dieren en vertelde vol liefde over haar eigen katten. Nog meer bonuspunten: Sofie was dus ook zorgzaam.

Ik vond haar zo gezellig, dat ik het idee had dat ik tweede-date-materiaal aan de haak had geslagen. Dat vond zij gelukkig ook en drie dagen later nodigde ze me bij haar thuis uit. Dat vond ik verrassend: ze kwam vrij verlegen en introvert over, niet het type dat halsoverkop thuis afsprak. We zouden een film gaan kijken en ik vond dat een leuk idee. Knus met Sofie op de bank zitten met de kaarsjes aan en een glas wijn? Ik heb weleens slechter meegemaakt.

Vol verwachting stapte ik op de fiets naar haar huis, een kleine twintig minuten verderop. Ik was een blij man: wie weet wat deze date ons zou brengen. Ik belde aan en Sofie zag er weer geweldig uit. Ze glimlachte en liet me binnen. Ik weet niet wat ik verwacht had van het huis van een knappe en slimme vrouw, maar het was niet dit. Bij haar thuis bleek het een gigantische puinzooi. En dan heb ik het niet over wat rommel op tafel, nee, het was echt ontzettend ranzig. De keuken stond tot halverwege de muur vol afwas en leftovers. En ze had meer dan vijf katten – ik kon ze niet zien, wel ruiken – rondlopen in haar kleine flatje. Ze had ze speciaal voor deze date opgesloten in haar slaapkamer.

Lees ook: Tindertrauma: Maria's date nam haar mee om te pronken bij zijn collega's

Het stonk enorm in de woonkamer. Echt van het kaliber door je mond ademen, anders ga je kokhalzen. Overal lagen kattenspulletjes. Voederbakjes, drinken, speeltjes. Eigenlijk wilde ik toen al weg. Ik vind katten prima, maar ik vind het op zich ook handig als een woning leefbaar is. In mijn hoofd was ik al een smoes aan het verzinnen waardoor ik hem zo snel mogelijk kon peren. Maar binnen een halfuur, ik had mijn colaatje nog niet eens op, nodigde ze me uit in haar slaapkamer. Zonder mijn antwoord af te wachten, ging ze vast voor. Binnen een paar seconden kwam ze al terug. Ze prefereerde toch maar de huiskamer: de katten hadden haar hele bed volgepoept. Ik heb bedankt voor de wip en ben met een rotgang naar huis geracet. De volgende dag heb ik haar laten weten dat ik eh, geen toekomst in ons zag.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen