Tindertrauma: Danielle liet haar date in z'n onderbroek staan

Body & Mind

Tindertrauma: Danielle liet haar date in z'n onderbroek staan

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

9 november 2022 10:00

Bron / Fotografie

Beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

9 november 2022 10:00

Bron / Fotografie

Beeld Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2022 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Danielle ging ondergoed shoppen.

Danielle (36): 'Een paar jaar geleden ging ik op date met een jongen van mijn leeftijd. Ik was nog nooit op date geweest, dus mijn verwachtingen waren hoog. Robin kende ik via msn – ja, zo lang is het al geleden – en we spraken af om elkaar in de stad te ontmoeten. Retespannend natuurlijk, maar omdat ik hem al digitaal had gesproken had ik er vertrouwen in dat het helemaal gezellig zou worden.

Lees ook: Tindertrauma: Maria's date nam haar mee om te pronken bij zijn collega's

Robins idee van een date in de stad was duidelijk anders dan dat van mij. Ik zag vooral voor me dat we een romantische wandeling in het stadspark zouden maken en onszelf daarna ergens zouden stallen voor een bak koffie. Robin wilde vooral gaan shoppen. Hij dacht vast: ik heb een vrouw bij me die advies kan geven, let's go.

Er was dus weinig romantisch aan, maar goed, winkelen kan ook best leuk zijn. Hij sleepte me mee een warenhuis in en stopte bij de ondergoedafdeling. Op lollige toon zei hij dat-ie wel even een sexy slip zou uitzoeken, zodat ik wist wat hij op date twee onder zijn broek aan had. Ik lachte schaapachtig en maakte aanstalten om door te lopen, maar Robin bleek bloedserieus. Hij spitte alle boxers met gave prints en felle kleuren door en ging met een paar kekke exemplaren onder de arm richting de pashokjes.

Lees ook: Tindertrauma: Marinda's date had schijt, heel veel schijt

Op dit punt wist ik nog steeds niet zeker of hij het meende of een lolletje met me maakte. Nou, daar kwam ik vrij vlot achter. Robin ging echt het pashokje in. En hij nam ook echt de onderbroeken mee. En hij gaf me ook echt het krukje uit de paskamer zodat ik buiten kon zitten wachten tot hij klaar was. Nou, toen wist ik genoeg, dit was geen onderbroekenlol. Terwijl Robin zichzelf in een groen-roze boxer met bladeren hees, heb ik het op een rennen gezet. Ik heb hem letterlijk in zijn onderbroek laten staan. Man, wat kreeg ik een kriebels van die gast. Ik heb hem daarna nooit meer gesproken, maar ik moet nog altijd aan hem denken als ik mannenondergoed zie. Robin, bedankt.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen