Tindertrauma: Jeffs date was zo dronken dat ze zijn buurman zoende

Body & Mind

Tindertrauma: Jeffs date was zo dronken dat ze zijn buurman zoende

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

14 september 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

tekst Lianne Kooistra, beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

14 september 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

tekst Lianne Kooistra, beeld Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt. Of eentje die je de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2022 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Jeff. Een mooie vrouw heb je nooit alleen, zeggen ze wel eens. Jeffs date bewees dat. En dan eindigde de date ook nog eens met kots.

Jeff (32): 'Sinds een half jaar ben ik weer onder de pannen, maar voor die tijd was ik een jaar vrijgezel. En ja, daar heb ik absoluut van genoten. Zeker de eerste maanden datete ik alleen voor de fun. Met vrouwen die daar precies hetzelfde in stonden. Drankje, gezelligheid en als we beiden zin hadden seks. Ergens in die periode ontmoette ik ook Samira. Het was ergens begin juni en iedereen was nog helemaal in die sfeer van ‘lang leve een leven zonder lockdowns.'

Samira viel me op door haar intens bruine ogen en dikke bos zwarte krullen. Echt een beauty. Ik zei iets over haar mooie krullen, vast super cheesy, maar het sloeg aan. Ze stuurde terug dat ze mij op mijn foto’s ook wel zag zitten. Na een paar keer heen en weer een berichtje op Tinder gaf ik mijn nummer. Aan haar flirterige toon te merken, was zij ook niet van plan eerst eindeloos te appen. We hadden verder ook niet superveel gemeen, dit was puur lust. Maar meteen bij iemand thuis afspreken vind ik echt not done. Plus: ik wilde toch wel eerst zeker weten of deze latina echt zo bloedstollend mooi was als op de foto’s en ik niet werd gecatfisht. Zeker wel dat ook vrouwen dat doen, ja!

We spraken af bij de Biergarten in Rotterdam, waar ik woon. Zij woonde er net buiten, maar werkte er wel en kwam dus direct door. Het is echt zo’n chille spot waar mensen vrijdag na werk een biertje doen en een beetje kletsen, terwijl er een dj buiten draait. Perfecte plek om te starten als je later nog uitgaat, maar niet de plek waar je al helemaal losgaat. Ik zeg dit om alvast een beetje context te geven bij de plek. Dat Samira die middag/avond wel helemaal losging, was op z'n zachts gezegd nogal gênant.

Toen we elkaar zagen, was ik opgelucht. Ze was minstens zo mooi als op de foto’s, prachtige lach en een hele mooie stem. Van dat laatste was ik zelfs een beetje in de war. Vooraf dacht ik dat het hooguit kon uitlopen op een goeie zoen- of sekspartij, maar door die stem voelde ik toch een klein kriebeltje. 'Ik heb al een klein borreltje gedaan op werk', lachte ze toen ik vroeg wat ze wilde drinken. Ze bestelde een stevig speciaal bier met hoog alcoholpercentage. Ik dacht nog: zo, stoere chick.

Drie van die grote kelken zwaar bier verder sloeg de sfeer opeens om. Ze kwam terug van de toilet en liep zwalkend naar de tafel naast mij, maar realiseerde zich net op tijd dat ze zich vergiste. Ze werd ook lomper, luidruchtiger en kraamde allerlei grove taal uit over seks met mannen en grote pikken. Dit was wat mij betreft al een kneiter van een rode vlag, maar ik vond het nog net te vroeg om het helemaal geen kans meer te geven. Toen ze voor me als een uitzinnige begon te dansen op een super mellow nummer vroeg ik hoeveel ze eigenlijk al gedronken had op die werkborrel. 'Glas champie en 3 of 4 gin-tonics. O ja, en shotjes natuurlijk.' Goed, deze meid moet dus al halflam zijn geweest toen ze aankwam, dacht ik.

De echte showstopper liet niet heel lang op zich wachten. Ik ging naar de bar om een Spa Blauw voor haar te bestellen, maar bij terugkomst geen Samira te bekennen. Even was ik opgelucht: misschien maar beter ook. En toen zag ik haar alsnog. Aan de tafel naast me, waar ze eerder al bijna tegenaan liep. Met een gozer die in niks op mij leek, stond ze te zoenen. En hoé. Hij pakte haar bij haar kont en zij likte tussen het zoenen door zijn hele gezicht af. Het was echt te bizar voor woorden. Iedereen stond met open mond te kijken naar de show die mijn date opvoerde. Ik schaamde me kapot.

Toen ze mij zag kijken, stopte ze en lachte naar me of er niks aan de hand was. Drie seconden later stond ze weer naast me en vroeg 'Zullen we naar jou gaan?'. Ze drukte zich tegen me aan en probeerde nu mij te zoenen. Ik was verbaasd, geïrriteerd en eerlijk gezegd ook wel woedend tegelijk. Wie dacht deze chick wel dat ze was. Ik deed een stap naar achter, weg van haar. Even bleef ze wankelen en toen mocht ik nog net getuigen zijn van het moment waarop ze haar maaginhoud loosde. Over mijn schoenen.

Op zulke momenten vraag je je echt af waar hij hangt, die candid camera. Ik ben omgedraaid en weggelopen, maar bedacht me vrij snel. Ik zag de krantenkoppen al voor me 'Dronken jonge vrouw gevonden aan de rand van de weg.' En dan het idee dat ik dat had kunnen voorkomen, dat zat me ook niet lekker. Ze stond er nog, wankelend en knipogend naar die gast van daarvoor. Ik vroeg haar haar telefoon te ontgrendelen, belde de laatste persoon met wie ze geappt had – een goede vriendin – en vroeg haar adres. Vervolgens heb ik haar op de taxi daarheen gezet en de vriendin gevraagd dit haar voor haar lamme bestie voor te schieten of betalen.

De volgende dag kreeg ik nog een appje van Samira. 'Thnx nog. En sorry dat ik zo lam was gisteren, te weinig gegeten. Maar je zoende wel heel goed. Denk je dat we dat nog eens over kunnen doen? ;-)' Na deze date was ik even genezen van casual daten. Een maand later ontmoette ik mijn huidige vriendin, gewoon 'in het wild'. Op feestjes verkondigt zijn nog steeds graag ironisch dat ze mijn oprechte liefde eigenlijk dankt aan mijn ondergekotste schoenen.’

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen