Luie seksers opgelet: standje 68 wil je vanavond nog proberen

Body & Mind

Luie seksers opgelet: standje 68 wil je vanavond nog proberen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

17 november 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld pexels

Gepubliceerd op

17 november 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld pexels

Standjes waarbij je mag liggen en even niets hoeft te doen vinden we soms best lekker. Je weet wel, voor de afwisseling en om even bij te komen. Standje 68 - ja, dat lees je goed - is zo'n heerlijke luie positie die je aan je seksrepertoire wil toevoegen.

Standje 69 kennen we, maar van standje 68 hadden we nog niet gehoord. Zonde, want deze positie is minstens zo lekker. Het grote verschil is dat je elkaar niet tegelijkertijd bevredigd, maar jullie er wel allebei relaxed bijliggen. Doei kramp en ingewikkelde houdingen.

Lees ook: &Camasutra: dit zijn de 6 beste standjes voor luie seksers

Zo doe je dat Dit standje gaat hartstikke makkelijk in z'n werk: de gever gaat op de rug liggen met de voeten plat op het bed en de knieën gebogen. De ontvanger gaat hier andersom bovenop liggen, met de buik en het gezicht naar boven. Hierdoor komen de billen bij de borst te liggen en het hoofd tussen de dijen. We zeiden toch: behoorlijk comfy.

Laat je hoofd lekker hangen en concentreer je zelf op een spetterend orgasme. Klaar? Dan is het tijd om te wisselen. Veel plezier hè.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen