Kom maar (op): met deze vijf technieken wordt jouw vinger-game beter dan een Satisfyer

Body & Mind

Kom maar (op): met deze vijf technieken wordt jouw vinger-game beter dan een Satisfyer

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

7 juni 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

7 juni 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Voor wie de kunst nog niet helemaal in de vingers heeft, of gewoon toe is aan wat nieuws, kan vingeren heel saai worden. Continu dat in- en uitporren, is dat alles wat de wereld te bieden heeft? Nee echt niet, want spoiler alert: met deze vingertechnieken wil je niks anders meer doen.

Deze technieken leggen we uit vanuit het perspectief van degene die het vingerwerk doet. Stuur dit artikel dus vooral door naar je partner, scharrel friends with benefits, of steek er zelf wat van op voor je self love sessies.

Lees ook: &C's redactie volgde een masterclass clitkunde en dit is wat we ervan opstaken

1. Kom eens hier We beginnen met een bekende basis, een gouwe ouwe: de 'kom hier' beweging. Wellicht les één van het vingeren, maar zeker geen onbelangrijke skill. Buig je wijs- of middelvinger(s) lichtjes naar boven - als een haak - en glijdt langzaam bij de bedpartner naar binnen. De gebogen vinger buigt nu omhoog richting de buikwand. Je gaat op zoek naar een gerimpelde, sponsachtige textuur. Got it? Dan heb je de G-spot gevonden. Dit orgasmische gebied is de gevoeligste plek die een vrouw heeft. Terwijl je je vinger(s) langzaam of snel naar binnen en buiten beweegt, maak je een 'kom hier' beweging tegen de G-spot.

2. De V van Valentijnsdag Of van vagina, om bij het thema te blijven. Het is immers geen veertien februari, maar deze move kun je altijd toepassen. Maak een V-teken met je ring- en wijsvinger. In deze V-vorm masseer je met je vingers de schaamlippen, terwijl je met je duim naar binnen glijdt. De schaamlippen zijn namelijk super gevoelig, dus deze massage maakt je bedpartner extra opgewonden. Bonuspunten als je met je duim die 'kom hier' beweging maakt.

3. Sneller, langzamer, sneller, langzamer Normaal gesproken is de routine: langzaam beginnen, en dan steeds harder tot het orgasme komt. Deze routine laten we nu effe helemaal los. Het orgasme is bij deze techniek niet het doel, maar wel leuk als het toch gebeurt. Terwijl je je partner vingert, wissel je steeds af van tempo, intensiteit en beweging. Begin zacht, ga dan weer even harder, dan weer zacht, misschien wat dieper of juist teasen bij de ingang. Het resultaat? Je vlam raakt hartstikke opgewonden. En dat orgasme komt misschien zelfs sneller, omdat jullie er nu niet zo hard naartoe werken.

4. Multitasken is key Je hebt - hoogstwaarschijnlijk - twee handen, dus gebruik ze allebei. Terwijl de vingers van je ene hand bij de vagina naar binnen glijden, kun je met je andere hand de clitoris stimuleren. Of duw je vrije hand eens zacht op de onderbuik van je partner, vlak boven de venusheuvel, dit maakt de seks nóg intenser. Wellicht vindt je partner het fijn als je met zijn/haar/hen tepels speelt? Of is je partner hartstikke kinky, en kun je - met consent, hè - een paardenstaart vastgrijpen? Oftewel: wees creatief, en multitask erop los.

5. Pak er wat bij Speeltjes en hulpmiddelen zijn niet je vijand, het betekent niet dat wat jij doet niet goed genoeg is. Het kan juist net wat extra spanning toevoegen, voor jou én je bedpartner. Wist je dat er een speeltje bestaat die jouw vingers laten vibreren? Of gebruik tijdens het vingeren eens een speeltje dat de clitoris stimuleert. Daarnaast kun je in plaats van gewoon glijmiddel ook eentje met een warmte- of kou-effect gebruiken, of een die de boel extra gevoelig maakt. Wil je geen nieuwe aankopen doen, maar toch een hulpmiddel gebruiken? Bedenk je dan eens wat voor wonderen de douchekop kan verrichten. Graag gedaan.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen