10 gekke manieren om heel snel geld te verdienen

Body & Mind

10 gekke manieren om heel snel geld te verdienen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 mei 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

21 mei 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Uit onderzoek blijkt dat 47 procent van de jongeren een baan wil waarbij ze grof geld verdienen. Eerlijk? Dat lijkt ons ook lekker, al helemaal als het weinig tijd kost. Nou, goed nieuws: dat kan dus.

Of je ze alle tien wil uitproberen is een tweede.

Livestreamen terwijl je slaapt Live opnames kijken van mensen die slapen. Klinkt misschien ongelofelijk saai, maar streamers verdienen hier duizenden euro's per week mee. Slapend rijk worden kan dus echt.

Voetfoto's En dan niet het soort foto dat wordt gebruikt op de verpakking voor herstellende voetcrème.

Furby's verkopen Plunder de zolder, struin rond in kringloopwinkels, want wanneer een Furby zo goed als ongebruikt in de doos zit, kun je er gerust 900 dollar voor vragen. Nooit gedacht dat die 90's uiltjes nog ergens goed voor zouden zijn.

Lees ook: Poenpraat: 'Tijdens een weekend in Parijs geef ik 600 euro uit aan kleding en make-up'

Je huis verhuren voor films en fotoshoots Mooi optrekje? Online zijn er verschillende platformen te vinden waarbij je je woning kunt verhuren voor film- of fotoshoots. Je hoeft overigens echt niet in een dikke villa met zwembad te wonen: voor sommige films of scènes zijn tenslotte ook eenvoudige rijtjeshuizen nodig.

Slipjes verkopen Het liefst vieze, gebruikte slipjes die een beetje rieken. Niet echt een fris idee, maar het levert je soms wel veertig euro bij per slip op.

Potje gamen Mensen kijken niet alleen graag naar de streams van slapende mensen, maar ook van gamende mensen. Sommige gamers verdienen hier zelfs miljoenen door.

Voetbalplaatjes en Pokémonkaarten Zoek ook gelijk even naar voetbalplaatjes en Pokémonkaarten als je aan het speuren bent naar Furby's. Bepaalde kaarten gaan voor honderden al dan niet duizenden euro's over de toonbank.

Lees ook: Jelline (22): 'In een goede maand verdien ik 300.000 euro'

Word mystery shopper Als mystery shopper word je op pad gestuurd naar winkels, om te testen hoe je daar als klant behandeld wordt. De verdiensten zijn niet giga, maar toch zo een paar tientjes. Ook lekker toch?

Knuffelen tegen betaling Verhuis naar Japan (oké ja, misschien geen héle snelle manier) en ga werken in een cuddle-café. Hier word je betaald om te knuffelen, niet meer en niet minder. Geen seksuele handelingen, alleen een lekkere knuffel.

Professioneel huiler Sommige families willen geen lage opkomst op de begrafenis van hun geliefde en huren daarom professionele huilers in. Acteurs die een potje janken op de achtergrond om de zaal toch nog een beetje te vullen. Zoiets moet er ook voor bruiloften zijn, maar dan vrolijker.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer Body & Mind